Region

Svet

Toniju Cetinskom kumovi na svadbi bili Elvis Prisli i Merilin Monro! (Foto)

Toni Cetinski i Dubravka Dujak venčali su se u Las Vegasu, a u duhu svetske prestonice kocke i zabave, venčani kumovi bili su im dvojnici Elvisa Prislija i Merilin Monro.

Toniju Cetinskom kumovi na svadbi bili Elvis Prisli i Merilin Monro! (Foto)Poznati hrvatski pevač Toni Cetinski oženio je svoju izabranicu, 29-ogodišnju Dubravku Dujak u Las Vegasu.

Par je u petak 17. januara razmenio zavete u Viktorijanskoj kapeli u Las Vegasu. Dubravka je imala čipkanu belu venčanicu koja je pratila liniju tela, sa otvorenim leđima i belim krznom, dok je Toni obukao crni frak.Kako bi čitava ceremonija bila u duhu Las Vegasa, mladencima su kumovi bili dvojnici najpoznatije holivudske blondine Merilin Monro i rokenrol kralja Elvisa Prislija.

Dubravka je bila toliko uzbuđena da su joj sve vreme podrhtavale ruke.

"Ajde, što si se uplašila", rekao joj je u jednom trenutku Toni, na šta se ona samo nasmejala.Dok je mladoj Dubravki ovo prvi brak, iskusni pevač iza sebe već ima dva braka - sa Antonelom Butigan i Ivanom Nobilo. Cetinski iz ta dva braka ima i dvoje dece, sina Kristijana (16) i ćerku Piju (3).

Autor: T.I.
Izvor: Blic
Foto: Kurir/ScreenShot

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>