Region

Svet

Vesna Rivas o aferi Alibabić: Povraća mi se od Jovaninih izjava! (Video)

Afera Alibabić i dalje je u žiži javnosti, a o istoj ima šta da kaže i Vesna Rivas, koja je zajedno sa Jovanom i Danijelom boravila na imanju u Lisoviću, gde je i započela njihova veza.

Vesna Rivas o aferi Alibabić: Povraća mi se od Jovaninih izjava! (Video)



Pevačice Vesna Rivas i Daria Stanojević gostovale u u emisiji kod Lee kiš, gde su između ostalog progovorile i o odnosu Jovane Nikolić i Danijela Alibabića, koji svojim skandalazonim objavama i dalje uzurpiraju pažnju javnosti.

Daria Stanojević: Na stranu Jovane ću stati jedino ukoliko se dokaže da ju je Danijel maltretirao (Foto)
Tako, Daria Stanojević, koja se tokom rijalitija Farma toliko združila sa spornim parom da im je kasnije, u septembru, i kumovala na venčanju, tvrdi da želi da ostane neutralna. Pevačica, koju je Jovana izabrala za svoju kumu, kaže da kumstvo neće presuditi da se stavi na Jovaninu stranu, jer su joj oboje dragi. "Ne mogu da krivim ni jedno ni drugo... Krivo mi je što se sve to tako desilo. Neću da se mešam, želim im sve najbolje, i nadam se da će sve to mirno rešiti. Samo nije trebalo ovoliko pompe", kazala je Daria, i dodala da će se zauzeti za Jovanu jedino ukoliko se dokaže da je zaista bila fizički maltretirana od Danijela.

S druge strane, Vesna Rivas nije imala problem da svoje mišljenje iskaže direktnije, te je oplela po Jovani.

Bivši farmeri o skandalu Alibabić: Goca Božinovska - Kleo mi se da je nije udario! Vesna Rivas - Svi znaju da je on gej!
"Malo mi je bljutavo sve ovo što čitam, i te Jovanine izjave. Prvo, kao žena moram da reagujem, jer smatram da privatnost i neka intima treba da ostane zaključana bez obzira što smo mi javne ličnosti", počela je Rivasova, i iskazala zgroženost što se sad u novinama pojavljuju napisi kako Jovana i Danijel uopšte nisu ni imali seks na Farmi, već su ga samo simulirali kako bi se pokrila Danijelova homoseksualnost.

"Ej, povraća mi se od toga! Mislim, šta sad to znači on je ovo ili ono. Pa, devojko, znala si! Ako je gej! Uostalom, ne interesuje me šta je u privatnosti! A ona izlete odmah zato što joj verovatno nije dao da kupi nove čizmice ili joj možda nije uplatio, a obećao joj možda Kubu, i ona sada opali po njemu! To nisu prave istine! Danijel uopšte nije nasilnik, on je dobar, kulturan momak, i smatram da bi mnogi drugi pre digli ruku na ženu nego Danijel", zaključila je Vesna Rivas.



Autor: T.I.
Foto: ScreenShot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>