Region

Svet

Vladimir Stojković: Napuštam Srbiju, to je sigurno!

Golman Vladimir Stojković odlučio je da napusti Srbiju i "Partizan" i sada planira novi transfer i odlazak iz svoje države, pritom misleći na to gde će moći dugo da se bavi fudbalom.

Vladimir Stojković: Napuštam Srbiju, to je sigurno!



"Očekujem da ću početkom sledeće nedelje otići iz Srbije. Ima toliko kombinacija u opticaju, pa sada ništa konkretno ne mogu da vam kažem. Gledam gde će mi biti lepo i gde ću moći dugo da se bavim fudbalom", rekao je Vladimir Stojković novinarima u Sportskom centru Teleoptik gde je danas trenirao s Partizanom.

Na pitanje novinara posle treninga da li ovog puta zaista odlazi - jer je u letnjem prelaznom roku propao njegov transfer u Tursku, Stojković je kazao da ovog puta "razgovara sa ozbiljnijim ljudima"
.
"Neće biti kao letos. Sada pregovaram sa mnogo ozbiljnijim ljudima i više ne ulazim u kontakt sa svima", rekao je Stojković i dodao da za Partizan "nema zime" kada je reč o golmanima i da trener Marko Nikolić neće pogrešiti bilo koga da izabere.

"Imamo bod prednosti, doveli smo pojačanja koja su nam trebala, skockali smo ekipu i nadam se uspehu i tituli", rekao je Stojković. Na opsku novinara da li tom formulacijom ipak ostavlja mogućnost ostanka u "crno-belom" dresu, odgovorio je odrečno. "Kad kažem: 'doveli smo' pričam o svom klubu, sigurno neću reći: 'doveli ste'. A ja sigurno odlazim", potvrdio je Stojković.

Autor: M.P.
Izvor: Beta
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>