Region

Svet

Danijel Alibabić: Pljunuo bih po sebi kada bih sad počeo da iznosim neke stvari (Video)

Danijel Alibabić gostovao je u Jutarnjem programu RTCG, te se tom prilikom osvrnuo i na skandal koji je pokrenula njegova supruga Jovana Nikolić. Kako je rekao, žao mu je što je cela nacija sve to morala da sluša.

Danijel Alibabić: Pljunuo bih po sebi kada bih sad počeo da iznosim neke stvari (Video)Danijel Alibabić: Svi koji su gledali Farmu znaju da nisam homoseksualac!
Podgorički pevač Danijel Alibabić, pored Jovane Nikolić glavni akter skandala koji poslednjih desetak dana potresa javnost, gostovao ju u Jutarnjem programu Radio televizije Crne Gore, te na pitanje voditelja kratko prokomentarisao celu situaciju sa još uvek zakonitom suprugom.

Jovana Nikolić: Danijel je izmislio da smo izgubili bebu, jer je to dobro za njegovu popularnost!
"Meni je jako mi žao i neprijatno zbog cele nacije što je morala da čita sve to što je izlazilo besumučno... sve to što je moja bivša supruga izjavljivala. U svakom slučaju, ne vih osvećivao vreme i pažnju tome, jer mi ne priliči da govorim loše o njoj. Smatram da kada bih iznosio neke stvari, da bih time, da se žargonski izrazim, pljunuo po sebi, a to jednostavno ne želim. Meni će ostati samo lepe stvari u sećanju", zaključio je Danijel Alibabić.Autor: T.I.
Foto: ScreenShot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>