Region

Svet

Danijel Alibabić čeka papire za razvod, i usput se časti burekom: Jednom nedeljno, da malo zaboravi sendviče!

Danijelu Alibabiću, koliko se žurilo da oženi Jovanu Nikolić, toliko mu se sada još više žuri da se od nje razvede, a svoje muke je podelio sa svojim virtuelnim projateljima na društvenim mrežama.

Danijel Alibabić čeka papire za razvod, i usput se časti burekom: Jednom nedeljno, da malo zaboravi sendviče!



Možda svadba jeste bila ekspresna, ali će razvod Danijela Alibabića i Jovane Nikolić potajati malo duže, i to sve zbog papirologije i birokratije. Da se crnogorski pevač pita, to bi se desilo još juče!

Danijel Alibabić: Svi koji su gledali Farmu znaju da nisam homoseksualac!
Naime, Alibabić je toliko ogorčen zbog cele halabuke koja je nastala kada je njegova još uvek zakonita supruga Jovana Nikolić iznela sav mogući i nemogući prljav veš iz njihove intime na uvid javnosti, da želi što pre, i formalno, da stavi tačku na njihovu bračnu zajednicu.

Tako, Danijel se od jutra hvata u koštac sa potrebnom papirologijom kako bi brakorazvodnu parnicu što pre finalizovao, ali je uvideo da to ide i suviše sporo po njegovom ukusu, pa se i požalio na društvenim mrežama. "Da im je znati koliko mi se žuri, pustili bi me preko reda", napisao je on na Tviteru.


Danijel Alibabić: Neka se svi sada smeju Jovani, zaslužila je!
Takođe, Alibabić nije propustio ni da izrazi podsmeh na račun Jovane, i to na konto njene izjave da je sa njim živela maltene na rubu egzistencije i hranila se isključivo sendvičima, te je napisao da će se za promenu danas počastiti jednim burekom.


Autor: T.I.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>