Ostalo

Sme�no

Prosidba iz bajke: Ovako izgleda kada Petar Pan zaprosi Vendi - Pokušajte da zadržite suze! (Video)

Ukoliko ste od onih koji su davno prestali da veruju u srećne završetke iz bajke, onda pogledajte ovaj video snimak koji će vas momentalno vratiti u doba kada ste verovali da je sve moguće!

Prosidba iz bajke: Ovako izgleda kada Petar Pan zaprosi Vendi - Pokušajte da zadržite suze! (Video)



Svaka devojka nada se bajkovitoj prosidbi, a Džejn Meri Saliven je upravo to i doživela! Naime, tokom izvođenja predstave "Petar Pan" u Glazgovu, glavni junak koji je tumačio ulogu "dečaka koji ne želi da odraste", Sandor Sturbl, napravio je presedan!

Kada je trebalo da usledi scena u kojoj je Petar Pan trebalo da poljubi Vendi, Sandor je premenio scenario, te se obratio svojoj koleginici i devojci, Džejn Meri Saliven, koja je tumačila ulogu Vendi. On je kleknuo na kolena, i uz romantičnu izjavu ljubavi zaprosio srećnicu Džejn.

Zatečena glumica je počela da se trese i da jeca od sreće i uzbuđenja, a onda je poletela svom dragom u zagrljaj i izrekla ono čuveno "Da"! Naravno, emocije su dotukle i kompletnu publiku u pozorištu koja je imala tu sreću da prisustvuje neočekivanom događaju, i isti ispratila ovacijama.

Još uvek se ne zna gde će moderni Petar Pan i Vendi provesti svoj medeni mesec... ali, mi nagađamo - druga zvezda desno, i pravo sve do jutra!



Autor: T.I.
Foto: ScreenShot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>