Region

Svet

Jovana Nikolić: Danijel je izmislio da smo izgubili bebu, jer je to dobro za njegovu popularnost!

Drama Jovane Nikolić i Danijela Alibabića se nastavlja, a manekenka tvrdi da stoji iza svake svoje izgovorene reči, te da je sa crnogorskim pevačem živela na rubu egzistencije.

Jovana Nikolić: Danijel je izmislio da smo izgubili bebu, jer je to dobro za njegovu popularnost!



Jovana Nikolić je kazala da će svoje dokaze protiv još uvek zakonitog supruga Danijela Alibabića ostaviti za sud, ali ono što namerava najpre da uradi, jeste da se testira na HIV virus, zbog homoseksualnih sklonosti crnogorskog pevača.

Ona je za "Kurir" izjavila i da je je definitivnu odluku da napusti Danijela donela u decembru. "Danijel nije osoba s kojom bih mogla da provedem ostatak života i zbog svega što mi je uradio prestala sam da ga volim, a brak bez ljubavi nema nikakvog smisla", rekla je manekenka.

Jovana Nikolić: Kod Danijela nisam ni imala šta da skuvam, jeli smo samo sendviče!
Javno si rekla da te je davio tri puta. Zbog čega te je fizički napadao?
- To što sam rekla da me je davio tri puta je tačno. Svaki put sam mu opraštala jer sam u njega bila slepo zaljubljena i uvek sam se nadala da se takve stvari više neće ponavljati. Zbog toga ga i nisam prijavila policiji. Ali, pogrešila sam. Ni u jednoj situaciji nije postojao konkretan razlog njegovog napada na mene. Ja sam samo želela da razgovaramo jer smo imali problem, a on to nije hteo. Govorio je da ga smaram i u naletu besa me je hvatao za vrat. Nismo se mi svađali, pa ja njega provocirala. Ponavljam, samo sam želela da rešimo problem.

Da li ti je naneo telesne povrede?
"Od stezanja vrata imala sam samo crvenilo, a to se ne može okarakterisati kao povreda."

Ima li njegovo zlostavljanje veze s gubitkom bebe?

"Drugu trudnoću je on izmislio i plasirao u medije, jer je, kako je rekao, to dobro da se o nama piše zbog njegove popularnosti."

Danijel Alibabić: Jovani treba psihoterapeut!
Priča se da si od njega zahtevala život na visokoj nozi.

"Ma kakav život na visokoj nozi! Kome bi to palo na pamet od Danijela da očekuje. Nije on megazvezda, koja ima neki uspeh i novac, nego ima jedan hit, jedan pokušaj, i to je sve. Potičem iz skromne porodice i nije mi bio problem da skromno živim, ali život koji sam s njim imala je nešto što je na rubu egzistencije."

Kažu da ti je branio da radiš.
"Da, to je istina. Želeo je ženu koja će sedeti kod kuće, a da joj on udeljuje koliko kad ima i hoće."

Ipak, ucenjivala si ga i tražila mu novac u zamenu za ćutanje...
"Tražila sam za hranu, a ne za raskoš! Ucenjivala sam ga da će proći kao Adil jer je i on fizički zlostavljao svoju ženu, ali joj je verovatno, sem sendviča, obezbedio još nešto za jelo."

Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>