Svet

Region

Anđelina Džoli i Bred Pit usvajaju novo dete - devojčicu iz Etiopije

Anđelina Džoli i Bred Pit za svoje porodične izlete definitivno moraju da koriste autobus, jer pored šestoro dece, namerni su da usvoje još jedno! Kako prenose američki mediji, proces usvajanja obaviće u Etiopiji.

Anđelina Džoli i Bred Pit usvajaju novo dete - devojčicu iz Etiopije



U kući Bred Pita i Anđeline Džoli dece nikad dosta! Slavni par već ima šestoro dece, od kojih je troje usvojeno, Medoks (12), Paks (10) i Zahara (9), a troje su njihova biološka deca, sedmogodišnja Šilou i petogodišnji blizanci Noks i Vivijan. Ipak, oni se na tome ne zaustavljaju, te su odlučni u nameri da svoj dom obogate još jednim detetom.

Naime,kako pišu američki mediji, Bred i Anđelina su većinu svojih prazničnih dana proveli u planiranju novog usvajanja, a saglasnost su dobili i od svoje deve, koja su zbog ove odluke presrećna i uzbuđena.

Takođe, navodi se da je slavni par najpre hteo da usvoji dete iz Jordana, ali kako je proces kod jordanskih vlasti isuviše komplikovan, tako su od toga odustali i okrenuli se Etiopiji, odakle je inače njihova ćerka Zahara. "Oduvek su želeli da Zahara dobije brata ili sestru sa kojom bi delila svoje afričko poreklo. Bilo bi idealno kada bi mogli da usvoje devojčicu od 2-3 godine", otkrio je izvor.

Inače, njih dvoje angažovani su na izgradnji i otvaranju klinike za lečenje obolelih od side, i to upravo u Etiopiji, te će Zaharinu otadžbinu posetiti u aprilu, kako bi obišli kliniku, ali i kako bi ugovorili sastanak sa tamošnjim sirotištima.

Autor: T.I.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>