Region

Svet

Region

Montevideo, vidimo se: Svečana premijera filma uz ovacije publike (Foto)

Premijera filma "Montevideo, vidimo se!" održana je sinoć, 15. januara, u Sava centru. Svečano predstavljanje glumačke ekipe i budućeg filmskog hita u režiji Dragana Bjelogrlića izazvalo je ovacije, a velika dvorana bila je ispunjena do poslednjeg mesta.

Montevideo, vidimo se: Svečana premijera filma uz ovacije publike (Foto)Premijernom prikazivanju nastavka bioskopskog hita o učešću Kraljevine Jugoslavije na prvom Svetskom prvenstvu u fudbalu 1930. godine u Montevideu prethodilo je pristizanje glumaca na crveni tepih, te razgaljene obožavateljke koje su ih okupirale pa je projekcija počela sa nekoliko minuta kašnjenja.

Montevideo, vidimo se! Viktor Savić siguran u uspeh: Drugi deo filma će nadmašiti prvi! (Foto+Video)
Osim naših uspešnih glumaca Viktora Savića, Miloša Bikovića i Petra Strugara koji u "Montevideo" projektu glume glavne fudbalere, veliku je pažnju privukao dolazak holivudske zvezde Armana Asantea. "Montevideo, vidimo se! je sjajna priča o životnim izborima i ponosan sam što sam bio deo ovakve glumačke ekipe", izjavio je Asante za RTS.Montevideo, vidimo se! Pogledajte delić filma pre premijere (Video)
Crvenim tepihom prošetali su i Elena Martinez, Branko Ðurić, Predrag Vasić, Nebojša Ilić, Vojin Chetković, Aleksandar Radojičić, Ivan Zekić, Nikola Ðuričko, Srđan Todorović i mnogi drugi. Specijalna gošća bila je Lus Kasal, španska pevačica koja u filmu izvodi numere koje je komponovao popularni Slovenac prepoznatljivog imena - Magnifico.

Drugi deo fudbalske priče u produkciji "Intermedia Network" već od danas je na redovnom bioskopskom repertoaru širom naše zemlje, a prema prvim reakcijama, "Montevideo, vidimo se!" bi mogao nadmašiti svog prethodnika i postaviti nove rekorde u bioskopima.Autor: B.B.
Izvor: Naxi media
Foto: Željka Dimić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>