Region

Svet

Dado Polumenta promovisao album uz gudače filharmonije (Foto+Video)

Uz gudački trio filharmonije Dado Polumenta promovisao je sinoć svoj novi album "Ne dam ja na tebe"! Glamurozna promocija organizovana je na poslednjem spratu Robne kuće u Zemunu.

Dado Polumenta promovisao album uz gudače filharmonije (Foto+Video)



Goste promocije na ulazu je čekao šampanjac, a onda i posluženje na švedskom stolu gde su se našli kraljevski gambori servirani u visokim čašama za martini, cezar salata u šampanj čašama, ali i piletina i roštilj, kao i pitice i razni slani zalogajčići.

Premijera: Dado Polumenta objavio nove pesme! Poslušajte deo novog albuma! (Video)
Samo za ovu priliku tri devojke, gudači filharmonije, zajedno sa Dadom izvele su naslovnu pesmu sa albuma u akustičnoj verziji, što su gosti i kolege pozdravili burnim aplauzom. Dado je uz vatromet izašao na binu i otpevao pesmu, a nakon toga on je isekao tortu, poklon svoje izdavačke kuće "City Records".



Voditelj ovog programa bio je popularni Vlada Stanojević, a sem njega svoje oduševljenje nisu krili ni Šako Polumenta i Boban Rajović, koji su prisustvovali promociji.

Dadu su čestitale i koleginice Goca Božinovska i Zlata Petrović na fantastično organizovanoj promociji, a među prvima su stigli Viki Miljković, Vajs, Buba Miranović, Andrej Ilić i pred sam kraj došla je i Dara Bubamara. Pored Vajsa, od farmera iz prethodne sezone, na promociji je viđen i Marko Vanila.



"Meni se sve jako dopalo. Još uvek ne mogu da sredim utiske jer su se ispunili svi moji snovi. Hvala novinarima, kolegama i prijateljima što su uveličali ovaj jako bitan događaj u mom životu. Prezadovoljan sam kako je sve izgledalo, a najviše su me oduševile čestitke, kako kolega, tako i novinara koji stalno posećuju slične događaje. Moju promociju su ocenili kao nesvakidašnju. Još jednom im hvala", rekao je Dado Polumenta.

Dado Polumenta u novogodišnjoj noći digao Cirih na noge! (Video)
U toku promocije pročulo se i da je u sali i njegova lepša polovina, ali on je to demantovao: "Uz mene su četiri žene. Tri su iz filharmonije, a tu je i devojka koja je vizuelni direktor celog ovog projekta i koja je osmislila sve od najsitnijeg detalja pa do mog izgleda. Vaše priče nažalost nisu tačne, ja sam poslovan čovek i sve su to moji saradnici sa kojima provodim puno vremena", rekao je Dado.

Žurka se nastavila u jednom restoranu u koji je Dado odveo nekoliko prijatelja da proslavi promociju svog novog albuma.



Autor: M.P.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>