Region

Svet

Jovana Nikolić: Kod Danijela nisam ni imala šta da skuvam, jeli smo samo sendviče!

Jovana Nikolić, nakon što je prethodnih dana punila novinske stupce optužbama na račun supruga Danijela Alibabića, sada je rešila da o bračnim problemima progovori i u TV emisiji. Tim povodom, gostovala je u emisiji Amidži Šou kod Ognjena Amidžića.

Jovana Nikolić: Kod Danijela nisam ni imala šta da skuvam, jeli smo samo sendviče!



Jovana Nikolić, pred zakonom još uvek Alibabić, gostovala je u emisiji Amidži Šou, gde je voditelju Ognjenu Amidžiću, ali i milionskom auditorijumu, otkrila pojedinosti iz svog skoro četvoromesečnog braka sa Danijelom Alibabićem.

Jovana Nikolić i Danijel Alibabić uskoro opet pod istim krovom: Zajedno u Grandu?!
Ona je rekla da su problemi između nje i Danijela počeli još na njihovom medenom mesecu. "U decembru sam otišla u Niš da se malo sklonim i porazmislim o svemu, i tad su počeli da me bombarduju informacijama. Čula sam da je bio u vezi sa izvesnim Markom iz Podgorice, te da ga je Lejla ostavila jer mu je u telefonu našla ljubavne poruke od muškaraca. Isto je bilo i sa Slavicom Ćukteraš. Onda je počeo da mi se sklapa mozaik, pošto mi je on sam više puta govorio da mu nikada ne diram telefon, jer je upravo zbog toga raskidao sa prethodnim devojkama", pričala je Jovana.

Jovana Nikolić zbunjena i neispavana: Prolazim kroz veliku agoniju, sve je jako stresno i bolno! (Video)
Ona je otkrila da ju je Danijel u svakom smislu zapostavio kao ženu, te da dva i po meseca nisu bili intimni. Naposletku, sporazumno su odlučili da se rastanu, i da je njegova ideja bila da ništa ne pričaju za medije, ali ju je onda izvelo iz takta to što je on izašao u javnost sa intervjuom za jedan magazin, i time pogazio reč. "On je dao intervju da sam ja izgubila i drugo dete, što nema veze sa istinom! To nije ni moglo da se desi! Zbog toga sam se iznervirala i dala ono saopštenje za javnost. To je bio ishitreni potez, i posle sam se pokajala", rekla je Jovana.

Majka Danijela Alibabića: Jovana je alkoholičarka koja se dopinguje!
Jovana se osvrnula i na komentare kako u braku ništa nije htela da radi, kako joj se osladilo da "bogato" živi, i kako uopšte nije kuvala. "On mi nije dozvoljavao da radim, zbog njega sam odbila sve poslovne ponude. A što se kuvanja tiče, reći ću samo ovo: ja bih kuvala da sam imala od čega! Mi smo jeli samo sendviče, i to tri puta dnevno", kazala je Jovana.

Nikolićeva je još jednom potvrdila da ju je Danijel fizički maltretirao. "Tukao me je, davio, tri puta... Prelazila sam preko toga u početku misleći da se neće ponoviti, ali postajalo je sve gore. Na žalost, ja nemam nikakve dokaze da me je maltretirao i davio. Imala sam to crvenilo, koje se posle povuklo", rekla je Jovana i dodala da posle svega što je prošla sa Danijelom, moraće da se testira na HIV.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>