Region

Svet

Stanija Dobrojević i Filip Panajotović složni: Emocije i dalje postoje! Pomirenje na pomolu?! (Video)

Stanija Dobrojević i Filip Panajotović šokirali su svoje obožavaoce kada su objavili raskid. Ipak, StanFilovci možda imaju čemu da se nadaju i raduju, jer kako kažu i ona i on - iskrene emocije još uvek postoje.

Stanija Dobrojević i Filip Panajotović složni: Emocije i dalje postoje! Pomirenje na pomolu?! (Video)



Najpopularnija srpska starleta Stanija Dobrojević i maneken Filip Panajotović gostovali su u emisiji Glamur, u kojoj su odvojeno, ne znajući jedno za drugo, odgovarali na identična pitanja. I to ne samo da su pitanja bila identična, već i odgovori!

Stanija Dobrojević: Da me je Filip zaprosio, ne bih ga odbila!
Oboje su kazali da je njihova ljubav bila prava i snažna, te da emocije naravno još uvek postoje. Takođe, dali su slične odgovore i po pitanju toga šta je pošlo naopkao u njihovoj vezi. Tako, Filip je kazao da je trebalo drugačije da se postavi, a ni Stanija nije bila drugačijeg mišljenja. "On je trebalo da zauzme stav, da bude muškarac, a ne da dozvoli da drugi manipulišu njim", kazala je Stanija.

Dalje, Dobrojevićeva je ubeđena da Filip nju i dalje voli, a i maneken je potvrdno odgovorio. Jedino što nisu hteli da otkriju do kraja, jesu njihovi planovi za budućnost, a na pitanje da li postoji šansa za pomirenje, zagonetno su se smeškali.

Stanija Dobrojević: Dakle, nisam pogrešila u proceni Alibabića! Možda ovaj moj idiot ipak doleti sa prstenom!
Naime, budući da je Stanija nedavno u svom blogu napisala da bi možda i prihvatila da je Filip, ili "njen idiot" kako ga je ona iz milošte nazvala, doleteo sa prstenom na ruci, voditelj je oboje pitao da li ponuda za brak možda jeste izvesna. Naravno, ni jedno ni drugo nije dalo konkretan odgovor. Filip je najpre kazao da bi voleo da zna šta ona misli o tome pre no što bi se usudio na taj korak, a potom i priznao da svi verovatno već i znaju da bi se on rado pomirio s njom. S druge strane, Stanija je mudro ćutala, ali izrazila i znatiželju po pitanju Filipovog mišljenja o pomirenju.

Pogledajte ceo prilog:



Autor: T.I.
Foto: ScreenShot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>