Region

Svet

Jovana Nikolić i Danijel Alibabić uskoro opet pod istim krovom: Zajedno u Grandu?!

Jovana Nikolić i Danijel Alibabić su krov svog porodičnog doma svakako razorili, ali bi se zato mogli naći pod jednim drugim, ali istim krovom - poslovnim. Kako se šuška, Grand produkcija je ta koja bi opet mogla da poveže posvađane supružnike.

Jovana Nikolić i Danijel Alibabić uskoro opet pod istim krovom: Zajedno u Grandu?!



Jovana Nikolić otvorila dušu kod Ognjena Admidžića: Moraću da se testiram na HIV zbog Danijelovih afera! (Video)
Nakon šokantnih optužbi i tužbi, još uvek zakoniti supružnici, Jovana i Danijel Alibabić, uskoro bi se mogli naći ponovo pod istim krovom, u istoj firmi. Naime, crnogorski pevač nedavno je prešao u "Grand", a kako je Jovana od čelnika ove kuće dobila poziv za voditeljski angažman, dvoje bračnih drugova će izgleda morati i poslovno da sarađuju.

Jovana je još ranije izjavljivala kako bi posao na televiziji smatrala pobedom na "Farmi", rijalitiju u kojem je i započela svoju vezu sa crnogorskim pevačem.

"Nakon što je nedavno gostovala u emisiji "Narod pita", Saša Popović joj je ponudio voditeljski angažman, što je ona prihvatila sa velikim oduševljenjem", ispričao je dobro upućen izvor za "24 sata".

Ovakve navode Jovana Nikolić ne demantuje. "Ništa nije isključeno. Žao mi je što mi je u braku bivši suprug ograničavao slobodu da radim. Trudiću se da u narednom periodu nadoknadim propušteno, u svakom mogućem pogledu", rekla je Jovana Nikolić, dok Danijel, u međuvremenu, protiv nje podnosi niz tužbi - za razvod, pa za klevetu, laži i uvrede, na kraju i za ucenu.

Autor: T.I.
Izvor: 24sata.rs
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>