Svet

Region

Leonardo Di Kaprio i Toni Garn potvrdili vezu: Poljubac na crvenom tepihu! (Foto)

Miljenik mnogih žena Leonardo Di Kaprio, osim što je dobio Zlatnog globusa za glavnu ulogu u svom poslednjem filmu, ozvaničio je na crvenom tepihu vezu sa novom devojkom, supermodelom Toni Garn.

Leonardo Di Kaprio i Toni Garn potvrdili vezu: Poljubac na crvenom tepihu! (Foto)



Leonardo DiKaprio umalo završio u čeljustima ajkule! Bilo je stravično!
49-godišnji holivudski star poznat po vezama sa svetskim lepoticama sa modnih pista, na dodelu Zlatnih globusa došao je sa mamom s kojom je prošetao crvenim tepihom, a najslađe je ostavio za kraj. Naime, nagradu za najbolju glavnu ulogu u filmu "The Wolf of Wall Street" je proslavio poljupcem sa svojom novom devojkom, Viktorijinim anđelom, Nemicom Toni Garn, i to na partiju posle ceremonije u Los Anđelesu.

Dok je čekala svog dragog, Toni je objavila nekolicinu slika na Instagramu, a sudeći po osmehu veče je uistinu bilo obećavajuće.



Slavni Leonardo i 20-godišnja lepotica u vezi su od leta kada su uhvaćeni kako tokom zajedničkog odmora razmenjuju nežnosti na jahti u Monaku. Tek sada su svoju vezu zvanično potvrdili, a sudeći po Leonardovim uspesima u prethodnoj godini, 2014. bi mu mogla doneti i pravog Oskara!

Autor: B.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>