Style

Ljubav

Novak Đoković i Jelena Ristić: Jedva čekamo venčanje, ali još nismo odredili datum (Foto)

Novak Đoković koji trenutno boravi u Australiji, priznao je da on i njegova verenica Jelena Ristić potajno priželjkuju venčanje, ali da još nisu odredili datum.

Novak Đoković i Jelena Ristić: Jedva čekamo venčanje, ali još nismo odredili datum (Foto)



Nole i Jelena objavili su veridbu u septembru prošle godine, nakon osam godina uspešne veze. Od tada se u medijima neprestano nagađa o datumu i mestu venčanja, ali slavni teniser je konačno otkrio o čemu se radi.

Jelena Ristić: Sve što do sada niste znali o njoj i njenoj vezi sa Novakom Đokovićem (Foto)
"Još uvek nismo odredili datum, ali jedva čekamo da se to desi. To je naša mala tajna", rekao je novinarima na Otvorenom teniskom prvenstvu Australije i jasno stavio do znanja da ni nakon četiri meseca od veridbe ne krije oduševljenje povodom sledećeg koraka u vezi sa Jelenom.


Foto: Instagram/djokovic_official

Novak Đoković i Jelena Ristić iz Dubaija poželeli srećnu Novu godinu! (Foto)
"Verili smo se u septembru. Otkako se to desilo nisam izgubio nijedan meč, zbog čega jedva čekam da se oženim. Zaista, sve što vam treba je ljubav", rekao je teniser dodajući da će organizaciju venčanja prepustiti svojoj verenici Jeleni Ristić.

Inače, spekuliše se da bi glamurozno venčanje na koje čeka gotovo cela planeta moglo biti održano na Svetom Stefanu u Crnoj Gori.

Autor: B.B.
Izvor: Super žena
Foto: Instagram/djokovic_official

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>