Svet

Region

Vudi Alen na meti ozbiljnih optužbi: Sin ga optužuje za seksualno zlostavljanje! (Foto)

Reditelj i glumac Vudi Alen našao se na meti ozbiljnih optužbi od strane njegovog sina Ronana. Uprkos tome što je osvojio nagradu novinara koja mu je dodeljena za doprinos u industriji zabave, u porodici mu nimalo ne cvetaju ruže.

Vudi Alen na meti ozbiljnih optužbi: Sin ga optužuje za seksualno zlostavljanje! (Foto)



Frenk Sinatra biološki otac sinu Mije Farou?
Naime, njegov sin Ronan, kao i njegova bivša devojka Mija Ferou oglasili su se na društvenoj mreži Tviter, iznoseći na ovaj način ozbiljne optužbe na račun Vudija Alena. Da sve ovo podseća pomalo na telenovelu, jasno je još od trenutka kada je Mija Ferou objavila da bi Ronan mogao biti i sin Franka Sinatre, a ne Vudija Alena, a sve se nastavilo optužbama za seksualno zlostavljanje.

Ronan se oglasio povodom optužbi Mije Farou da je Vudi Alen zlostavljao njihovu ćerku Dilan, i to u periodu kada je imala samo sedam godina, mada je slavni reditelj sve ove optužbe već odbacio: "Propustio sam dodelu nagrada Vudiju Alenu, jesu li spomenuli deo kada je žena javno potvrdila da ju je zlostavljao kada je imala sedam godina?", napisao je Vudijev sin Ronan.


I Ronanova majka oglasila se na Tviteru. Sem što je podržala svog sina u njegovoj raspravi na društvenoj mreži, i sama je spomenula Vudija Alena, takođe se osvrćući na činjenicu da je "žena detaljno objasnila maltretiranje od strane Vudija u dobu od 7 godina".


Suđenje povodom zlostavljanja 7-godišnje Dilan tada je obustavljeno, a sudija je odlučio da se predmet povuče kako Dilan ne bi preživljavala traume ponovo, iznoseći detalje na sudu. Ipak, dodao je kako postoji osnovana sumnja da se Vudi Alen tuži, tereti i da mu se sudi za takvo ponašanje.

Inače Mija, i deset godina stariji Vudi, rastali su se nakon što je otkrila da je reditelj vara sa njenom usvojenom ćerkom Sin Ji, sa kojom je Vudi i sada u braku. Glumac se još uvek nije oglašavao povodom ovih izjava, iako su vesti preplavile portale širom sveta.

Autor: M.P.
Foto: Facebook, Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>