Region

Svet

Nada Macura: U našem Urgentnom centru ima švaleracije samo tako!

Nada Macura, najpoznatija lekarka u Srbiji, gostovala je na radiju S, gde je otkrila, iz prve ruke, ima li u našem Urgentnom centru dovoljno inspirativnog materijala za snimanje srpske verzije planetarno popularne televizijske serije "ER".

Nada Macura: U našem Urgentnom centru ima švaleracije samo tako!



Domaći televizijski program biće bogatiji za jednu televizijsku seriju, a u pitanju je srpska verzija serije "ER". Umesto holivudskog zavodnika Džordža Klunija, mi ćemo gledati Ivana Bosiljčića, dok će medicinsku sestru dočarati atraktivna Katarina Radivojević. A kako bismo inače saznali da li u domaćem Urgentnom centru ima dovoljno inspirativnog  materijala za čuvenu seriju, no od dr Nade Macure, portparola Hitne pomoći i svakako najpoznatije "dame u belom mantilu"

"Uvek imate nekog ko je jako predan poslu. Onda imate zavist, zlobu, podmetanje, klanove, ali ima uvek onih koji zaista daju sebe celog", kazala je Nada Macura, a kao da je govorila o sinopsisu kakve latinoameričke sapunice. Na pitanje da li ima i začaranih ljubavnih krugova kao u seriji, Macura je odgovorila kao iz topa: "Ima. Sigurno da ima. Ima švalerisanja samo tako! Baš taj pežorativni izraz da upotrebim!"

Međutim, kako bi srpska verzija čuvene serije "ER" trebalo da ima i Nadu Macuru, voditeljka emisije "Dan sa Vesnom" na radiju S pitala je doktorku i PR-a Hitne pomoći da li se neko setio da joj ponudi neku ulogu.

"Niko mi nije ponudio ulogu", odrečno je rekla Nada, ali i dodala da bi teško mogla i da nađe vremena za takav poduhvat. "Kad da nađem vreme za to? Ta snimanja verovatno traju dugo i ne znam kako bih uklopila sve to", rekla je Macura sa osmehom.

Autor: T.I.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>