Svet

Region

Hilari Daf se posle tri godine braka razvodi od Majka Komrija (Foto)

Hilari Daf, glumica i pevačica, posle tri godine braka razvodi se od svog supruga Majka Komrija, inače profesionalnog hokejaša. Ovu informaciju par je zvanično potvrdio preko PR službe, uz insistiranje da ostaju da budu najbolji prijatelji.

Hilari Daf se posle tri godine braka razvodi od Majka Komrija (Foto)



Dvadesetšestogodišnja Hilari Daf i njen sedam godina stariji suprug Majk Komri rešili su da stave tačku na svoj brak. Bez skandala i afera, već jednostavno uz zajedničku odluku da su taj brak "prevazišli". Njihov predstavnik za medije objavio je da su se Hilari i Majk razišli u prijateljskim odnosima, i da će nastaviti da budu najbolji prijatelji.

"Oni će nastaviti da budu u životima jedno drugog. Posvećeni su svom divnom sinu, mnogo ga vole i sjajni su roditelji", rekao je predstavnik za medije Hilari i Majka, koji inače imaju zajedničkog dvogodišnjeg sina Luku.



Takođe, da su zaista ostali u sjajnim, prijateljskim odnosima, potvrdila je i sama Hilari koja je nedugo potom na svom Tviteru napisala: "Majk i ja upravo sedimo zajedno, veoma cenimo svu vašu ljubaznost, pažnju i divne želje. Nije bio lak dan, ali ćemo ovo zajedno pregurati."

Autor: T.I.
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>