Region

Svet

Danijel Alibabić čuva Jovanine poruke: Zapamtićeš me, proći ćeš gore od Adila!

Nakon što ga je supruga Jovana Nikolić optužila za fizičko maltretiranje i nasilje u porodici, Danijel Alilabić se obratio javnosti porukom da će se za pravdu boriti na sudu, a on u telefonu čuva SMS-ove koje mu je manekenka slala, a koje će upotrebiti kao dokaz pred nadležnim organom.

Danijel Alibabić čuva Jovanine poruke: Zapamtićeš me, proći ćeš gore od Adila!



Jovana Nikolić: Neke moje izjave su neadekvatno interpretirane u javnosti!
Danijel sve Jovanine poruke čuva, a prijateljima se poverio da su mu to dokazi koje planira da iznese kako bi se odbranio i dokazao da Jovana Nikolić laže. Alibabić pokušava da ostane pribran u celoj ovoj situaciji i ne želi da kaže nijednu ružnu reč o Jovani. Svojim prijateljima je rekao da u telefonu ima SMS-ove koje mu je Jovana slala pre ispovesti o tome da je homoseksualac koji ju je tukao i davio i koji mogu biti dokaz na sudu.

On je čak jedan i pokazao svojim drugarima, a u njemu piše: "Zapamtićeš me dobro i proći ćeš gore nego Adil". "Mislim da ima nameru da pre izlaska na sud i u javnosti pokaže neke od Jovaninih upozoravajućih poruka. Kao što ste mogli i videti na društvenim mrežama, fanovi mu pružaju veliku podršku",  izjavio je izvor blizak pevaču.

Porodica Jovane Nikolić o aferi Alibabić: U šoku smo, ništa nam nije pričala niti se žalila! (Foto)
Na molbu da prokomentariše poruke koje mu je manekenka slala, Danijel je kratko rekao: "Nemam šta da kažem, osim da ponovim da ću na sudu dokazati da Jovanine tvrdnje nisu istina", izjavio je Danijel, koji je preksinoć na društvenoj mreži Fejsbuk prokomentarisao situaciju i zahvalio se svima na podršci koju mu pružaju.

"Sve ćete saznati vrlo brzo, hvala na podršci. Hvala i vama koji mislite drugačije, možda bih i ja, ali ne bih nikad trčao pred rudu, već bih sačekao da sve izađe na videlo! Ono što je sigurno, nikada nijednu ružnu reč neću reći o njoj, sve je ona sama o sebi rekla! Žao mi je što sam deo cirkusa, ne svojom voljom", napisao je Danijel Alibabić na pomenutoj društvenoj mreži.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>