Style

Ljubav

Po uzoru na Keri Bredšo: Sara Džesika Parker lansirala svoju kolekciju cipela (Foto)

Ukoliko neko jeste opsednut cipelama, i tu svoju opsesiju hrani najboljim mogućim primercima istih, onda je to Keri Bredšo! A sada, i obični smrtnici moći će svojim stopalima da ugode parom cipela po uzoru na najslavniju kolumnistkniju sa TV platna.

Po uzoru na Keri Bredšo: Sara Džesika Parker lansirala svoju kolekciju cipela (Foto)



Glumica Sara Džesika Parker, svima ipak za srce prirasla kao čuvena Keri Bredšo, lansirala je svoju liniju cipela, a ako je suditi po prvim objavljenim fotografijama, modeli su upravo takvi kakvim bi slavna televizijska kolumnistkinja prošetala ulicama Menhetna.

Ova sličnost sasvim je razumljiva, budući da je Parkerova na dizajnu linije cipela sarađivala sa Džordžom Malkemusom, direktorom Manolo Blanika, tog čuvenog brenda koji je maltene postao lik za sebe u mnogima omiljenoj seriji "Seks i grad". Kolekcija nosi naziv SJP, naravno po inicijalima glumice, a sem cipela, ona će svoju kreativnost izraziti i u dizajniranju torbi i garderobe.



Sara, od mnogih viđena kao ikona stila, svoj istančani modni ukus prenela je na ono čemu se raduje većina žena. Tako, u njenoj kolekciji cipela može se naći za svakog po nešto: od baletanki, preko Meri Džejn salonki, ekstravagantnih sandala sa vrtoglavim potpeticam, pa do onih damskih, sa mašnicom, i šik čizama na šniranje.

Inače, Parkerova je oduvek volela cipele, ali nije bila baš tolika ovisnica kolika je Keri Bredšo. "Ona bi radije kupila cipele, nego recimo nameštaj ili hranu, dok bih se ja pre opredelila za dobar obrok ili neko zanimljivo putovanje", našalila se glumica.



Inače, cipele iz SJP kolekcije će u prodaju ući 28. februara, i to kroz američki lanac prestižnih robnih kuća Nordstrom, a cena će im se u proseku kretati od 200 do 450 dolara.

Autor: T.I.
Foto: Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle

Povezane vesti:


>