Svet

Region

Bijonse inkognito: Upala na karaoke žurku i niko je nije prepoznao! (Foto)

U društvu svog supruga Džej Zija i dve koleginice, pop diva Bijonse priključila se jednoj Karaoke žurci u Majamiju, a svojim obožavateljkama priredila je neverovatno iznenađenje i devojke su osvanule na portalima širom sveta.

Bijonse inkognito: Upala na karaoke žurku i niko je nije prepoznao! (Foto)



Bijonse je u jednom karaoke baru čula da se peva njena pesma, i u društvu prijteljica iz grupe "Destiny’s Child" Mišel Vilijams i Keli Roland odlučila da se zabavi sa svojim obožavateljkama. Keli i Bijonse prišle su stolu za kojem su sedeli tri devojke, odnosno dve su sedele, dok je treća spavala. Pevačice su se slikale sa obožavateljkama, a kako je treća devojka spavala pored, nisu propustile ni nju, pa je Bijonse čučnula pored i pozirala za još jednu fotografiju.



Devojke su ih pozvale da im se pridruže za stolom, ali kako kaže vlasnik kafića, "ne zato što su ih prepoznale". "Počele su da igraju zajedno, ali devojke nisu imale pojma ko je za njihovim stolom", kaže policajac i dodaje kako je jedna od devojaka u jednom trenutku rekla: "O, pa ti izgledaš kao Keli Roland".



Autor: M.P.
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>