Region

Svet

Veče sa Ivanom Ivanovićem: Odlična zabava uz Žiku Šarenicu, Nadu Macuru i Đorđa Davida

Šoumen i jedno od zaštitnih lica televizije Prva Ivan Ivanović ugostiće večeras u svojoj emisiji starijeg kolegu sa RTS-a Žiku Nikolića, čuvenog "Žiku Šarenicu", kao i PR-a Hitne pomoći Nadu Macuru. Muzički gost biće Đorđe David.

Veče sa Ivanom Ivanovićem: Odlična zabava uz Žiku Šarenicu, Nadu Macuru i Đorđa DavidaNovogodišnje veče kod Ivana Ivanovića: Vlado Georgiev u prazničnom duhu i iznenađenje za gledaoce! (Foto)
Atmosfera na snimanju bila je odlična, što je i bilo za očekivati budući da su oba voditelja šoumeni i majstori svog zanata. Dobro raspoloženi Ivan i njegov kolega sa Medijskog javnog servisa pričali su o svojim karijerama, napornim počecima i na kraju uspehu koji su stekli. Ivanović je zabavu upotpunio na sebi svojstven način, zabavnim fotografijama i šaljivim komentarima, ali ni Žika mu nije ostao dužan.

Gošća emisije bila je i Nada Macura, PR Hitne pomoći, koja je iz godine u godinu u sve većoj žiži interesovanja. Muzički gost 175. izdanja emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem" je Đorđe David sa svojim bendom "Death Saw".

Ne propustite dobru zabavu večeras od 21.15 sati na Prvoj televiziji.

Autor: B.B.
Foto: Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>