Region

Svet

Sara Trajanović na meti gledalaca: Na koga si tako lukava?!

Sara Trajanović, bivša učesnica Farme, gostovala je u emisiji Narod pita, gde je, pored pohvalnih komentara, izazvala i veliko nezadovoljstvo pojedinih gledalaca. Između ostalog, optužili su je i da je lukava manipulatorka.

Sara Trajanović na meti gledalaca: Na koga si tako lukava?!



Manekenka Sara Trajanović je jedna od učesnica pete sezone Farme koja je svojim odnosom sa Andrijom Akijem Markovićem i Ivanom Marinkovićem obeležila rijaliti. Oprečna mišljenja u vezi sa njom ni nakon završetka Farme ne jenjavaju, pa je tako njeno gostovanje u emisiji Narod pita izazvalo i prilično negativne komenatre.

Andrija Aki Marković se zbog Sare Trajanović žestoko posvađao sa ocem! Ne dopada mu se snajka!
Tako, jedna gledateljka napala je manekenku okarakterišući je kao izuzetno lukavu devojku. "Na koga si tako lukava?!! Tako mlada, a tako lukava! Ja imam unuku i nikako ne bih želela da bude kao ti... da tako manipuliše drugima", kazala je gospođa, a Sara je sa osmehom uzvratila da to uopšte neće ni da komentariše, jer je očigledno da je gospođa koja se javila fan Jelene Golubović.

Potom se javila još jedna gledateljka, koja je manekenki poručila da se ona na imanju ponašala mnogo gore nego pobednica Jelena Golubović. Sara je ponavljala da gledateljka za to nema niti jedan argument, rasprava se zahuktavala, a onda je gospođa u jednom momentu besno odbrusila: "Ajde zaveži već jednom!"

Zatim, ređala su se i pitanja na konto Ivana Marinkovića, ali i Akija, te su stizale optužbe da je manekenka "svašta radila sa njima".

"Hvala Bogu, pa me samo za Ivana i Akija pitaju, a ne kao što pričaju za druge farmere... Ja sam ponosna što nisam radila ružne stvari, i upravo zbog toga ne podržavam Jelenu Golubović", rekla je Trajanovićeva.

Izjavu Ivana Marinkovića da su njih dvoje razmenjivali nežnosti, Sara nije htela previše da komenatriše, ali je kazala da ukoliko je on to zaista izjavio, onda nimalo nije džentlmen. "O Ivanu nikada ništa ružno nisam rekla, i tu stavljam tačku", kategorički je zaključila manekenka.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>