Region

Svet

Jovana Nikolić: Danijel Alibabić me je tukao i davio! Nisam bila trudna, a on je homoseksualac!

Brak Jovane Nikolić i Danijel Alibabića je svih ovih meseci bio samo jedna velika farsa, sudeći po šokantnoj ispovesti manekenke koja je vezu sa pevačem započela u prethodnoj sezoni Farme.

Jovana Nikolić: Danijel Alibabić me je tukao i davio! Nisam bila trudna, a on je homoseksualac!



"Moram da vam kažem da je istina da se Danijel i ja razvodimo! Jer, ja kao žena 21-og veka neću da tolerišem fizičko zlostavljanje",  rekla je za Kurir supruga Danijela Alibabića, a prenosi ovaj dnevni list! Dodaje da problemi nisu novost u njihovom braku.

Danijel Alibabić prozvao Akija Markovića: Ni svadbu nam nije čestitao!
"Moje nezadovoljstvo traje već duže vreme, ali ja nisam želela ništa da iznosim u javnost, dok se u sve ne uverim. Shvatila sam da sam ja od samog početka naše veze, i ubrzo braka, bila samo marketinški trik i kako je sve planski odrađeno! Da sam mu ja ustvari sve vreme samo bila paravan. Za ova tri meseca sam svašta doživela... fizički napad, gde me je Danijel hvatao za vrat i pretio da će nastaviti, ukoliko mu se ne sklonim sa očiju. Da ne odgovara za svoje postupke jer ni sam ne zna šta je sve u stanju da uradi", otkriva Jovana u šokantnoj ispovesti. Nastavlja o torturi kojoj je bila izložena u porodičnom domu.

"Zatim je pokušavao po svaku cenu da me zarobi u kuću, svojim konzervativnim razmišljanjem. Sa predlozima da ostanem kući, on će samo raditi, a ja ću imati za osnovne potrebe. Tako da sam zbog njega izgubila razne poslovne prilike. Ja nisam imala sopstveni život, jer sam sve vreme robovala stvarima koje mi je on nametao! Ma sve se tako brzo odigravalo", šokirana je Jovana Nikolić. Ona negira medijske napise o trudnoći.

"Stoga moram da demantujem celu priču novina, kao i naslov da sam izgubila bebu! Ja nisam bila trudna niti sam mogla biti jer Danijel i ja nismo imali odnose više od dva meseca. Tačno je ono što se govorilo i pisalo o njemu da je homoseksualac. Od kako smo se doselili u Beograd, on me nije primećivao, stalno je imao obaveze, izlazio sa društvom... Kada je bio kod kuće, sve vreme je provodio na lap topu u virtualnom svetu sa ko zna kim? Sve ovo očigledno govori da sam mu ja bila samo pokriće,na ogromnom računu. Svaku informaciju koju sam vam dala mogu da potkrepim validnim dokazima. Lekarskim nalazima mogu vam dokazati da posle Farme nisam bila u drugom stanju."

Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>