Region

Svet

Soraja Vučelić ima novog dečka: smuvala bogatog Rusa! (Foto)

Za Soraju Vučelić 2014. godina krenula je u pravom smeru. Već u prvim januarskim danima, starleta je na Kopaoniku upoznala momka u kojeg se zaljubila na prvi pogled - ruskog biznismena Vladimira.

Soraja Vučelić ima novog dečka: smuvala bogatog Rusa! (Foto)



Opasna Soraja Vučelić: Vozi preko 200 na sat! (Foto)
Naime, kada je stigla na Kopaonik, Soraja je imala manju saobraćajnu nezgodu. Njen automobil je svojim automobilom udario dotični gospodin Vladimir, a čim su ostvarili prvi kontakt, desile su se ljubavne varnice! Šteta na četvorotočkašima momentalno je zaboravljena, a starleta i ruski biznismen sada uživaju u emotivnoj vezi.

Soraja Vučelić u seksi vešu moli Deda Mraza: Poštedi me ovih silnih prosilaca! (Foto)
"Soraja je drugog dana nove godine otputovala na Kopaonik, a čim je stigla na planinu, desila joj se nezgoda kada je jedan mladi gospodin udario svojim automobilom u njen. Ona je besna izašla iz kola, ali čim je videla izvesnog Vladimira, nabacila je osmeh na lice. Nakon što su ostvarili prvi kontakt, Soraja i Vladimir, koji je poreklom Rus, dogovorili su se da sledećeg dana odu na piće, a on se starleti veoma dopao. Odmah su shvatili da imaju dosta zajedničkih tema, a ljubav na prvi pogled je kulminirala ljubavnom romansom", ispričao je izvor, i dodao da je Soraja od Vladimira dobila poziv da mu se pridruži u Rusiji.



Soraja Vučelić u seksi editorijalu sa tamnoputom lepoticom! (Foto)
"On je biznismen koji se bavi građevinom, a koliko mu se Soraja dopala, pokazuje i podatak da ju je pozvao da dođe kod njega u Rusiju i da otpočnu zajednički život. Međutim, Soraja je njegov poziv morala da odbije jer je već unapred imala isplanirane obaveze, a i ne želi da brza jer se ipak kratko znaju. On se vratio u Rusiju, ali su non-stop u kontaktu i svakako će se uskoro opet sastati", rekao je izvor blizak starleti.

I sama Soraja potvrdila je da ima novog dečka, i da je srećna i zadovoljna. Ipak, o njemu nije htela da otkriva mnogo šta.

"Istina je da sam se zaljubila. Međutim, ne bih još uvek ništa govorila o tome. Poznato je da ja ne pričam o svojim momcima, ali ono što je bitno jeste da sam stvarno srećna i zadovoljna", kazala je Soraja Vučelić.

Autor: T.I.
Izvor: Alo
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>