Region

Svet

Vladimir Stojković i Dejana Živković u noćnom provodu ludovali do zore (Foto)

Golman Vladimir Stojković i njegova bivša devojka, manekenka Dejana Živković za noćni provod izabrali su istu destinaciju: klub "Dragstor Play", gde su u sklopu tematske večeri "Let's be weird together" uživali u sjajnoj atmosferi.

Vladimir Stojković i Dejana Živković u noćnom provodu ludovali do zore (Foto)Proslavljeni sportista Vladimir Stojković i njegova bivša devojka, inače manekenka Dejana Živković, poznati su kao ljubitelji dobrog noćnog provoda, a izgleda da imaju isti ukus kada je odabir "najbolje žurke u gradu" u pitanju.

Naime, njih dvoje, doduše  odvojeno, uživali su u izvanrednoj atmosferi beogradskog kluba "Dragstor Play", a golman Stojković koji se uvek može videti na sada već tradicionalnom eventu "Let's be weird together", još jednom je pokazao da zna kako, i to potpuno "ludo" da se provede.Pored poznatog bivšeg para, u klubu koji slovi za možda i najbolji u Beogradu, primetili smo i druge javne ličnosti. Tu su bili Zvezdini košarkaši, a takođe i teniser Viktor Troicki koji takođe "Dragstor Play" nipošto ne zaobilazi.

Uživajte u deliću sjajne atmosfere uhvaćene objektivom foto aparata:Autor: T.I.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>