Region

Svet

Andrija Aki Marković se zbog Sare Trajanović žestoko posvađao sa ocem! Ne dopada mu se snajka!

Andrija Aki Marković i Sara Trajanović nastavljaju da svojom emotivnom vezom dižu prašinu. Ovog puta, ne u javnosti, već u domu mladog pevača: Naime, zbog manekenke Sare, Akijev otac više ne želi da priča sa njim.

Andrija Aki Marković se zbog Sare Trajanović žestoko posvađao sa ocem! Ne dopada mu se snajka!



Grandova zvezda Andrija Aki Marković se po završetku Farme pomirio sa svojom "rijaliti" devojkom Sarom Trajanović, a to, kako saznaje "Alo", nije naišlo na simpatije kod njegovog oca. Naime, Akijevom ocu Sara se nimalo ne dopada, pa su upravo zbog nje njih dvojica imali žestoku svađu.

Andrija Aki Marković i Sara Trajanović počinju zajednički život: Pao poljubac uz svadbeni marš! (Foto)
"Akijev tata je i javno pričao da ne želi Saru za snajku, ljut je zbog njenog ponašanja u Farmi i smatra da ona nije osoba za njegovog sina. Kada je čuo da su se njih dvoje pomirili, odmah je nazvao Andriju i rekao mu da više ne računa na njegovu podršku jer ga je razočarao svojim izborom. Zbog zategnutih odnosa u porodici Marković, pevač za praznike nije bio u svom rodnom Požarevcu kao svake godine, već je sa devojkom boravio u Beogradu. Na njega su besni i ljudi koji su zaduženi za njegovu karijeru, jer je dogovor bio da javno ne objavljuje kako je u vezi sa manekenkom. Iskreno, ne znam koliko mu je pametno da zbog Sare uđe u sukob sa svojim najbližim, ali tako je želeo i nikoga neće da sluša", ispričao je izvor za "Alo".

Uprkos tome što ga trenutno niko ne podržava, pevač je čak sa svojom lepšom polovinom gostovao i u emisiji "Narod pita", a ni na nastupe ne ide bez Trajanovićeve.

"Gde god da gostuje, on sa sobom vodi i Saru. Oni najavljuju i zajednički život, mada već sada ona više vremena provodi kod njega u stanu nego kod bake, gde je živela pre rijalitija", otkrio je izvor.

Aki nije bio previše raspoložen za priču, te je ove navode samo kratko prokomentarisao. "Ne želim više da pričam o privatnom životu! Istina je da sam praznike proveo sa Sarom, rešili smo nesporazum, pomirili se, uživam sa njom i to je sve što ću reći", kazao je pevač.

Autor: T.I.
Izvor: Alo
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>