Region

Svet

Jelena Golubović i Memo Haljevac zajedno u Sarajevu: Susret pobednika!

Jelena Golubović i Memo Haljevac susreli su se u Sarajevu, gde je pobednik pretposlednje sezone rijalitija Farma ugostio aktuelnu pobednicu, te joj simbolično prepustio pijadestal.

Jelena Golubović i Memo Haljevac zajedno u Sarajevu: Susret pobednika!



Jelena Golubović: Pronašla sam novčić u česnici, pare se lepe za mene! (Foto)
Jelena Golubović, pobednica pete i poslednje sezone Farme, sa svojim verenikom i "kolegom" iz rijalitija Čupom Kalačem boravila je u Sarajevu, te su tom prilikom njih dvoje posetili slikara Memu Haljevca, inače pobednika četvrte sezone Farme.

Memo ih je dočekao kao pravi domaćin, a fotografiju sa rediteljkom i Kalačem podelio je sa svojim fanovima na društvenim mrežama.

Memo Haljevac: Još nisam dobio ni cent od Farme! Dali su mi samo kartonski ček!
Naravno, fotografiju bivšeg i sadašnjeg pobednika Farme odmah su zasuli komentari, koji su u velikom broju bili pohvalni za Jelenu Golubović. Takođe, bilo je i onih koji su aludirali na to što se Haljevac nedavno požalio da svoju nagradu, odnosno 50.000 evra koliko je osvojio pobedom u rijalitiju, još uvek nije dobio. "Jelena Golubović će dobiti honorar kad i Memo - NIKAD", glasio je jedan od komentara.

Nakon Sarajeva, verenici Jelena i Čupo su se razdvojili, te je pevač otpitovao u Novi Pazart gde je imao ugovoren nastup, a rediteljka natrag u Beograd kako bi sa svojom porodicom proslavila Božić.

Autor: T.I.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>