Region

Svet

Jovana Alibabić: Za mene je Filip Panajotović završena priča

U jučerašnjoj emisiji Narod pita tema je bila "ljubav na Farmi", te je razumljivo što su gostovali upravo parovi koji su svoju vezu započeli u rijalitiju, između ostalih i Jovana i Danijel Alibabić.

Jovana Alibabić: Za mene je Filip Panajotović završena priča



Emisija Narod pita juče je, posle par sedmica pauze zbog povrede Saše Popovića, ponovo emitovana, a direktor Grand produkcije ugostio je ljubavne parove iz rijalitija Farma. Pored Katarine Grujić i Borisa Stamenkovića, Andrije Akija Markovića i Sare Trajanović, gosti su bili i Jovana i Danijel Alibabić, koji su svoju vezu započeli u četvrtoj sezoni Farme, a naposletku je krunisali i brakom.

Filip Panajotović i Danijel Alibabić zakopali ratne sekire!
Tom prilikom, Jovana Alibabić komentarisala je i pomirenje svog supruga Danijela sa manekenom Filipom Panajotovićem. Naime, svo troje su bili učesnici  rijalitija Farma 4, a posle druženja došlo je i do svađe između Alibabića sa jedne i Filipa sa druge strane

Nedavno su Filip i Danijel zakopali ratne sekire, te obnovili svoje prijateljstvo, a Jovana je tada kazala da nema ništa protiv toga. Sinoć je ona, ipak, malo "dopunila" svoj stav prema odnosu sa Panajotovićem.

Naime, bivša misica je još jednom potvrdila da joj ne smeta to što se njen suprug pomirio sa Filipom i što sada izlaze zajedno, jer je, kako je rekla, Danijel odrastao čovek i zna šta radi, ali da se ona lično ipka neće upuštati u druženje sa Panajotovićem.

Jovana je iskreno priznala da bi joj zasmetalo kada bi Danijel od nje tražio da se druži sa Filipom, jer je to za nju završena priča.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>