Region

Svet

Region

Tamara Dragičević i Petar Benčina na romantičnom putovanju u Barseloni (Foto)

Tamara Dragičević i Petar Benčina, glumačko-emotivni par, rešili su da se počaste za božićne praznike, te su spakovali kofere i krenuli put Španije. Slike sa svog romantičnog putovanja podelili su sa fanovima na društvenim mrežama.

Tamara Dragičević i Petar Benčina na romantičnom putovanju u Barseloni (Foto)



Glumica Tamara Dragićević ja zaista zaslužila pravi odmor! Naime, posle tri meseca iscrpljujućih nastupa i transformacija u šouu Tvoje lice zvuči poznato, talentovana imitatorka je konačno dočekala da se zasluženo opusti i uživa u dokolici.

Za svoju destinaciju izabrala je Španiju, a na romantičnom putovanju pridružio joj se dečko, a i kolega, Petar Benčina. Tako, zaljubljeni par uživa u dugim šetnjama ulicama i plažama Barselone, ali i jedno u drugom.



Svoje utiske su fotografijama podelili i sa svojim prijateljima na društvenim mrežama, a sudeći po istim, lepa Tamara uživa u ljubavi sa Petrom, koji je posle silne zauzetosti njegove devojke tokom proteklih meseci, konačno dočekao svojih "pet minuta".



Tamara i Petar će ponovo u Beogradu biti svakako pre 15. januara, kada ih očekuje premijera dugo priželjkivanog filma "Montevideo, vidimo se".

Autor: T.I.
Foto: Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>