Region

Svet

Region

Lidija Vukićević u pohodu na badnjak: Pokupovala pola pijace (Foto)

Lidija Vukićević poštuje tradiciju i hrišćanske običaje, te je kako red nalaže pohrlila na pijacu da bi se opremila i najvećim badnjakom, ali i svim potrebnim namirnicama kako bi spremno dočekala Badnji dan.

Lidija Vukićević u pohodu na badnjak: Pokupovala pola pijace (Foto)



Glumica i bivša narodna poslanica Lidija Vukićević ništa ne prepušta slučaju, već stvar uzima u svoje ruke! Tako, zvezda serije "Bolji život" uputila se na pijacu, kako bi se opskrbila svim onim bez čega se Badnji dan i Božić ne mogu zamisliti.

Lidija se drži svih običaja koji se vezuju za najvažnije datume, pa je celo popodne tražila najveći badnjak za svoju kuću. Kupila je sve što treba da svojim sinovima servira bogatu i ukusnu prazničnu trpezu - voće, meso, ribu, povrće, suvo voće... I sve je bilo dobro, dok nije krenula ka svom automobilu.



"Kad ste me već upecali, mogli ste da mi pomognete oko kesa, jedva sam ih odnela do kola. Svake godine pazarim na pijaci u blizini moje kuće. Unapred se dogovorim s decom šta bi voleli da im pripremim od hrane i onda krenem u nabavku, koja traje nekoliko sati", ispričala je raspoložena Lidija Vukićević za "Kurir".



Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto: Kurir/Dimitrije Popović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>