Region

Svet

Saša Kovačević sa devojkom Jovanom uživa u Parizu (Foto)

Saša Kovačević iskoristio je predah tokom novogodišnjih praznika, te sa devojkom Jovanom otputovao u Pariz, gde su pored tradicionalno romantične atmosfere francuske prestonice uživali i u Diznilendu.

Saša Kovačević sa devojkom Jovanom uživa u Parizu (Foto)Popularni pevač Saša Kovačević i njegova devojka Jovana Jocić novogodišnje praznike iskoristili su i da otputuju u glavni grad Francuske. Njih dvoje rešili su da se privremeno vrate i u detinjstvo, te su posetili i Diznilend, gde su u bajkovitoj atmosferi uživali u društvu glavnih Diznijevih junaka.

Saša Kovačević ipak živi sa devojkom
Fotografije sa svog putovanja podelili su sa svojim virtuelnim prijateljima na društvenim mrežama, uz naravno novogodišnje želje i pozdrave. "Svim dragim prijateljima želim srećnu Novu godinu od srca. Sve najlepše", napisao je popularni pevač na svom Instagram profilu.Podsetimo, Saša i devet godina mlađa Jovana zabavljaju se već godinu i po dana, a upoznali su se na snimanju njegovog spota za pesmu "Lapsus", u kojem je Jocićeva, model i studentkinja FON-a, imala glavnu rolu.

Autor: T.I.
Foto: Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>