Region

Svet

Dado Polumenta u novogodišnjoj noći digao Cirih na noge! (Video)

Dado Polumenta u novogodišnjoj noći zabavljao je svoje obožavaoce u Švajcarskoj, a uzavrelom atmosferom koju je napravio pred oduševljenom publikom u prepunom  klubu, još jednom je dokazao da je maestro kada su živi nastupi u pitanju.

Dado Polumenta u novogodišnjoj noći digao Cirih na noge! (Video)Popularni pevač Dado Polumenta za doček Nove godine nastupio je u krcatom klubu u Cirihu, koji je očito bio suviše mali da bi primio sve one koji su željno iščekivali da vide i čuju svog miljenika na estradi.

Sasvim očekivano, u publici su dominirale devojke, kao i u većini slučajeva kada nastupa ovaj popularni estradni šarmer. Šarmantni Dado na scenu je izašao u elegantnom odelu, i vrlo brzo digao atmosferu koja nije jenjavala do zore.Hitovi su se nizali, a na repertoaru su se našle i pevačeve nove pesme, koje, iako su izašle pre tek desetak dana, već uživaju status hitova, te ih je publika zajedno sa Dadom uglas pevala od prve do poslednje strofe.

Premijera: Dado Polumenta objavio nove pesme! Poslušajte deo novog albuma! (Video)
Sjajni novogodišnji nastup Dada Polumente pokazao je da je njegov novi album "Ne dam ja na tebe" već uveliko slušan, te su se već izdvojili hiitovi "Kad pijem", "Deset miliona" i naslovna numera sa albuma, a koje je publika u ciriškom klubu tražila i više puta tokom večeri.Osim svojih, Dado je pevao i pesme svojih kolega Ace Lukasa, Željka Joksimovića, Šaka Polumente. Delić uzavrele atmosfere kojom je Dado Poulmenta zaludeo Cirih u novogodišnjoj noći pogledajte u video snimcima, koji beleže i kako to izgleda kada preko hiljadu ljudi horski peva sa popularnim pevačem.Autor: T.I.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>