Svet

Region

Lik Pola Vokera u Paklenim ulicama biće penzionisan?

Brajan O”Konor, lik Pola Vokera u filmskom serijalu “Paklene ulice”, navodno će se penzionisati i neće biti ubijen u novom nastavku, prenose elektronski mediji.

Lik Pola Vokera u Paklenim ulicama biće penzionisan?Pol Voker ipak još jednom na filmskom platnu: Premijera filma Paklene ulice u aprilu 2015. godine!
Da podsetimo, Voker i njegov prijatelj Rodžer Rodas poginuli su krajem prošle godine u saobraćajnoj nesreći u Los Anđelesu pošto su vozili preko 100 kilometara na sat. Pogibija Vokera zaustavila je produkciju sedmog nastavka popularnog filma ”Paklene ulice” iako je režiser Džejms Van potvrdio da će film biti završen.

Scenarista Kris Morgan trenutno menja scenario kako bi uklopio snimke koje je Voker snimio pre pogibije u novu priču. Mediji prenose da će se u novoj verziji O”Konor penzionisati ali da neće biti ubijen.

Producenti navode da rade vredno sa Morganom kako bi izlazak ovog lika iz franšize zadovoljio dugogodišnje fanove “Paklenih ulica”. Sedmi nastavak filma premijerno će biti prikazan 10. aprila 2015. godine.

Autor: M.P.
Izvor: Tanjug
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>