Region

Svet

Zorana Pavić imala srčani udar!

Pevačica Zorana Pavić doživela je manji infarkt. Osetila je bolove u grudima i pozvala drugaricu koja ju je odmah odvezla do jedne privatne klinike u kojoj je ustanovljen srčani udar.

Zorana Pavić imala srčani udar!"Zorana se već neko vreme bliskim prijateljima žalila na tahikardiju, ali je verovala da nije reč ni o čemu ozbiljnom. Nekoliko dana pred Novu godinu osetila je ošte bolove u grudima i odmah pozvala drugaricu koja ju je odvezla u jednu privatnu kliniku. Pevačica je odmah smeštena u koronarnu jedinicu i ustanovljeno je da ima lakši srčani udar. Ukazana joj je pomoć i prepisana terapija, a posle nekoliko dana opservacije puštena je na kućno lečenje", rekao je dobro obavešteni izvor.

Lekari su joj preporučili mirovanje, što joj je voma teško palo jer je u poslednje vreme okupirana brojnim poslovnim obavezama. Zahvaljujući svom veselom duhu odlično je podnela sve što ju je snašlo i rešila da se odmah vrati svojim uobičajenim poslovima.

Zorana je potvrdila da je pre nekoliko dana imala infarkt i da nije zabrinuta za soje zdravlje. "Ma hajte, ništa strašno. Izdržalo je moje srce i gore stvari od jednog infarkta", rekla je Zorana i dodala da se sada mnogo bolje oseća kao i da se već vratila svojim svakodnevnim aktivnostima.

Autor: M.P.
Izvor: Informer
Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>