Region

Svet

Katarina Grujić i Boris Stamenković i posle Farme nerazdvojni! (Foto)

Katarina Grujić i Boris Stamenkovič, bivši učesnici rijalitija Farma 5, svoju ljubav koju su započeli na imanju u Lisoviću, nastavili su još većim žarom i u "civilizaciji". Njih dvoje više se ne uzdržavaju, te ne skidaju ruke jedno s drugog.

Katarina Grujić i Boris Stamenković i posle Farme nerazdvojni! (Foto)



Bivši farmeri Katarina Grujić i Boris Stamenković jedva su dočekali da se završi rijaliti Farma, te da se još više razmahnu u svojoj ljubavi koju su započeli na regionalno najpopularnijem seoskom imanju.

Farmerski par sinoć je do zore uživao u beogradskom klubu "Hill", gde je proslavljao "reprizu" dočeka Nove godine. Celu noć razmenjivali su poljupce, te jedva da su i skidali ruke jedno s drugog, i time zapušili usta svim onim zlobnicima koji su verovali da će se njihova romansa raspasti odmah po završetku rijalitija.



Takođe, Kaća i Boris nisu bili sami, već su slavili u društvu svog prijatelja, takođe bivšeg farmera, Marka Vukotića. Da su se sjajno provodili posle skoro četiri meseca izolacije, potvrdio je i Boris koji je na društvenim mrežama objavio da je ovaj trojac u "noćnoj akciji", te napisao samo: "Marko, Kaća i ja - ludi!"



Autor: T.I.
Foto: Facebook/Hill Klub

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>