Region

Svet

Region

Tamara Dragičević: Nadam se da će me uskoro neko pozvati da radim

Tamara Dragičević, glumica i učesnica šoua Tvoje lice zvuči poznato, otkrila je koja joj je imitacija u spektakularnom šouu najteže pala, ali i kakvi su joj dalje planovi u karijeri.

Tamara Dragičević: Nadam se da će me uskoro neko pozvati da radim



Zvezda filma "Montevideo, bog te video", Tamara Dragičević, svoj profesionalni uspeh još više je učvrstila učešćem u šouu Tvoje lice zvuči poznato. Za "Mondo", ona je otkrila koja imitacija joj je zadala najviše problema, ali i šta dalje planira u svojoj karijeri.

"Imitacija koju sam radila sa Aleksom Jelićem, onda kada smo imitirali Majkla Džeksona, definitivno je bila jedna od najtežih. Povredila sam nogu tada, tako da je i to otežalo vežbanje. Ali sve sam uspela da izguram", rekla je Tamara.

Glumici je teško pao završetak emisije, ali kako kaže nada se da će joj upravo učešće u ovoj emisiji otvoriti "neka nova vrata".

"U mom poslu se nikad ne zna! Iako volim tu neizvesnost, da li će me pozvati ili ne, to ponekad može da bude i ne tako dobro... Posebno ako niko ne zove (smeh). Tako da se može desiti da me uskoro pozovu da radim neki film, predstavu, a možda i ne. Postoje neke ideje, ali ništa ne smem da otkrivam. Nadam se da ću uskoro početi da radim", odgovorila je Tamara na pitanje kakvi su joj planovi za ovu godinu.

Lepa glumica je do sada igrala u serijama "Miris kiše na Balkanu", "Vojna akademija" i u filmu "Montevideo, Bog te video".

Autor: T.I.
Izvor: Mondo
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>