Region

Svet

Farma 5: Ivan Marinković - Sara me zove, ali ja joj se ne javljam

Ivan Marinković, superfinalista Farme 5, koji je svojom neuzvraćenom ljubavlju prema Sari Trajanović obeležio ovu sezonu rijalitija, kaže da se sa lepom manekenkom još nije video, iako ga ona neprestano zove.

Farma 5: Ivan Marinković - Sara me zove, ali ja joj se ne javljam



Farma 5: Sara Trajanović crkla od smeha gledajući snimak Ivana kako pati za njom!
Ljubavni trougao "Ivan Marinković - Sara Trajanović - Andrija Aki Marković" obeležio je petu sezonu rijalitija Farma. Prema mišljenju mnogih, Marinković je tu izvukao najdeblji kraj, jer se navodno Sara samo poigravala sa njegovim osećanjima, i koristila ga dok je bila u "nemilosti" kod svog rijaliti momka Akija. Onog momenta kada je manekenka izašla sa imanja, i videla da je moguće pomirenje sa mladim pevačem, odmah je okrenula leđa bivšem mužu Goce Tržan.

Farma 5: Sara Trajanović i Aki Marković u vezi! Poklon od pevača stigao u studio!
Iako se Ivan nadao da će biti sa Sarom po izlasku sa imanja, to se neće desiti, jer se dotična pomirila sa Akijem, a i to pomirenje su pompezno obznanili u emisiji koja je pratila finale Farme, kada je manekenki u studiju pevač poslao poklon - ogrlicu.

Sinoć, Marinković je sa ostalim superfinalistima gostovao u emisiji "Amidži šou", te nagovestio da je Saru konačno preboleo.

"Ko je Sara, ne sećam se", najpre se našalio Ivan, a potom dodao: "Zvala me je u utorak ceo dan, zvala me je i danas, ali nisam se javio. Još uvek se nisam video sa njom."

Farma 5: Ivan Marinković - Ponosan sam što sam kao bivši muž došao do finala! Goci čestitam na veridbi!
Inače, kod Ognjena Amidžića juče su gostovali, pored Marinkovića, i ostali superfinalisti: Jelena Jovanović, Edin Škorić, Romana Panić, Sloba Đurković i pobednica Jelena Golubović. Kasnije, pridržili su im se i Vesna Rivas i Lepi Mića. Na konstataciju voditelja da se dobro pokazao tokom rijalitija, Marinković se složio, rekao da je zadovoljan sobom, i da su mu ljudi, tokom ova dva dana po završetku rijalitija, stalno prilazili, i to samo sa pozitivnim komentarima.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>