Region

Svet

Soraja Vučelić u seksi vešu moli Deda Mraza: Poštedi me ovih silnih prosilaca! (Foto)

Soraja Vučelić jedna je od mnogih koja je podlegla prazničnoj novogodišnjoj atmosferi, ali za razliku od ostalih, ona je istu zagrejala pozirajući, samo za Deda Mraza, u seksi crvenom donjem vešu.

Soraja Vučelić u seksi vešu moli Deda Mraza: Poštedi me ovih silnih prosilaca! (Foto)Soraja Vučelić u seksi editorijalu sa tamnoputom lepoticom! (Foto)
Starleta Soraja Vučelić spremno je dočekala novogodišnje praznike. i to toliko spremno, da se pobrinula i za odgovarajući donji veš. Soraja je, tom prilikom, pozirala u donjem vešu, i to za Novu godinu tradicionalne crvene boje, te su provokativna čipka i halteri po ko zna koji put u prvi plan istakli starletine zanosne atribute.

Soraja je očigledno želela seksi stajlingom da zavede i očara Deda Mraza, kako bi ga naterala da joj ispuni želju koju je zajedno sa fotografijom i objavila. "Dragi Deda Mraze, bila sam dobra... ok, skoro dobra... zato te molim da me u sledećoj godini poštediš ovih silnih prosaca", napisala je Vučelićeva na svom Fejsbuk profilu.Autor: T.I.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>