Svet

Region

Romantično pismo Bred Pita upućeno Anđelini Džoli je lažno?

Proteklih meseci internetom se munjevitom brzinom prenosilo romantično pismo Bred Pita, upućeno njegovoj supruzi Anđelini Džoli, koje je dirnule brojne fanove ovog holivudskog para.

Romantično pismo Bred Pita upućeno Anđelini Džoli je lažno?



Ipak, ispostavilo se da je ovo pismo, koliko god dirljivo bilo, samo jedna velika prevara. Agent Bred Pita zadužen za odnose sa javnošću demantuje da glumac ima bilo šta sa pomenutim pismom i da je originalan tekst napisan na nekom drugom jeziku, pa tek onda preveden na engleski.

Pročitajte kako glasi ovo pismo, pa procenite da li je u pitanju Bredov tekst, ili je neko drugi sebi dozvolio da se stavi u ulogu slavnog glumca.

"Moja žena se razbolela. Stalno je bila nervozna zbog problema na poslu, privatnog živopta, neuspeha i problema sa decom. Izgubila je 13 kilograma i imala je samo 40 kilograma u 35. godini života. Postala je veoma mršava i stalno je plakala. Nije bila srećna žena. Stalno je patila od glavobolja, bolova u grudima i leđima. Nije dobro spavala, a umela je da zaspi samo rano ujutru i veoma lako se zamarala. Naša veza je bila na ivici raskida. Lepota ju je napuštala, imala je tamne podočnjake i prestala je da se brine o sebi. Odbila je da snima filmove i odbijala je uloge. Izgubio sam nadu i mislio sam da ćemo se razvesti uskoro.

Ali onda sam odlučio da delam. Imao sam najlepšu ženu na planeti. Ona je ideal većini ljudi na planeti a mene je izabrala da grli i voli. Počeo sam da je tešim poljupcima, komplimentima i cvećem. Stalno sam je iznenađivao, dao sam joj mnogo poklona i živeo sam za nju. Otvoreno sam pričao o njoj. Hvalio sam je pred našim prijateljima. Ne biste verovali, ali procvetala je. Postala je bolje nego ranije. Ugojila se, nije više bila nervozna i volela me je više nego ikad. Nisam imao pojma da može toliko da voli.

I shvatio sam jednu stvar, žena je odraz svog muškarca - Bred Pit."

Autor: M.P.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>