Region

Svet

Premijera: Snežana Nena Nešić u novom spotu Latino - zavodljivo i provokativno! (Video)

Atraktivna i uspešna pevačica Snežana Nena Nešić obradovala je publiku novim spotom za hit singl "Latino", u kojem je pokazala svoju zavodljivost uz umerenu dozu provokacije.

Premijera: Snežana Nena Nešić u novom spotu Latino - zavodljivo i provokativno! (Video)Dočekajte Novu 2014. godinu u hotelu Metropol uz Šaka Polumentu i Snežanu Nenu Nešić! (Foto)
Video ekranizacija nove pesme Snežane Nešić urađena je pod rediteljskom palicom Petra Vujanića, dok je muziku i aranžman radio Damir Handanović. Tekst je poveren vodećem tekstopiscu na našim prostorima Marini Tucaković, stoga je nesumnjivo da će popularna Sneža vrlo brzo osvojiti sve klubove, kao i televizijske i radio stanice širom regiona.U nekoliko kreacija koje je specijalno za potrebe snimanja spota uradio Bata Spasojević, jedna od najpopularnijih klubskih pevačica izgledala je više nego bombastično! Uverite se i sami premijerno na našem portalu.Podsetimo, Snežana će u novogodišnjoj noći pevati sa Šakom Polumentom u beogradskom hotelu Metropol, a kako saznajemo novi album možemo očekivati u prodaji već početkom 2014. godine.Autor: B.B.
Foto: Petar Vujanić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>