Ostalo

Sme�no

Domišljati roditelji u epizodi Kako kartonske kutije mogu biti zabavne: Oživeli holivudske klasike! (Foto)

Kada vam je kuća pretrpana kartonskim kutijama usled selidbe, ono što možete da uradite jeste da ih potrpate u podrum, reciklirate ih, ili možda još bolje - transformišete ih u svoj sopstveni magični svet pun dinosaurusa, vanzemaljaca i Džedaja.

Domišljati roditelji u epizodi Kako kartonske kutije mogu biti zabavne: Oživeli holivudske klasike! (Foto)



Ovo je upravo ono što su Lili i Leon Meki učinili kako bi zabavili sebe, ali i svog sina Orsona. Radije nego da se reše svih tih kutija, oni su izgradili pravi filmski set, te uz pomoć drugih kućevnih predmeta oživeli scene iz njihovih omiljenih filmova, a sve sa njima samima kao filmskim zvezdama u glavnim ulogama.

Domišljati roditelji, sa bebom Orsonom, oživeli su scene iz filmova "Ratovi zvezda", "Indijana Džons", "Terminator", "Apolo 13", "Mračni vitez", "Sam kod kuće", "Osmi putnik", i mnogih drugih.



"Ovaj projekat nam je pao na pamet kada smo otkrili da smo nagomilali kartonske kutije, usled preseljenja u drugu zemlju, ali i kada smo se ponovili bebom", napisali su Lili i Leon na svojoj internet stranici. "Pošto nam je društveni život naglo opao, rešili smo da sami osmislimo način da vikende kod kuće učinimo zabavnijim", rekli su kreativni roditelji.



Originalna ideja Lili i Leona naročito je zabavila bebu Orsona, te dok se scene iz filmova "Osmi putnik" i "Čeljusti" čine pre neodoljivim, no zastrašujućim, još više neodoljivi jesu izrazi lica malenog Orsona. Možemo samo da zamislimo šta je njemu prolazilo kroz glavu dok je znatiželjno zverao naokolo, i to još iz kartonskog improvizovanog broda okruženog plavim plahtama koje predstavljaju okean, dok njegov otac pravi zastrašene face usled napada ajkule načinjene u domaćoj radinosti.



Svojim autentičnim projektom, Lili i Leon su dokazali da istinska zabava ne zahteva mnogo novca. Dovoljne su samo ideja i dobra volja, te šou može da počne!

Autor: T.I.
Foto: cardboardboxoffice.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>