Region

Svet

Ana Kokić: U TLZP-u smo pokazali da i mi možemo da izgledamo svetski! (Foto)

Ana Kokić sinoć je trijumfovala u finalu šoua "Tvoje lice zvuči poznato". Imitacijom pevačice Pink i koreografijom od koje je svima zastao dah, Ana je ubedljivo osvojila titulu pobednika prve sezone spektakularnog šoua.

Ana Kokić: U TLZP-u smo pokazali da i mi možemo da izgledamo svetski! (Foto)



Tvoje Lice Zvuči Poznato: Pobednik prvog serijala je Ana Kokić! (Foto)
Pobednica šoua Tvoje lice zvuči poznato, Ana Kokić, srećna je zbog svog trijumfa, ali i tužna jer se posle 12 sedmica fenomenalni šou program priveo kraju.

"Tužna sam jer je došao kraj. Nadam se da ću sa svim takmičarima, ali i celom ekipom ostati u kontaktu i dalje", rekla je Ana.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Ana Kokić opet u koži Pink - spektakularan nastup i najveći aplauz! (Video)
U finalnoj emisiji ona je zadivila publiku svetskim nastupom i verodostojnim izvođenjem pesme i koreografije svetske zvezde Pink. Iako je imala povredu noge, Ana je ceo nastup odradila besprekorno. "Žao mi je što nam je zemlja u takvoj situaciji da nemamo uslova i sredstava da nam svaki nastup izgleda ovako spektakularno", ističe Ana, i dodaje da su ona, ali i ostali takmičari za veoma kratko vreme uspeli da urade ono za šta svetskim zvezdama treba i po pola godine.



Tvoje Lice Zvuči Poznato: Ana Kokić - Od mene očekujte spektakl za finale!
"Pokazali smo da i kod nas postoje svetske zvezde. Da nisu samo oni "preko bare" sposobni za fenomenalne nastupe. Dokazali smo i da sve što oni rade možemo i mi, i to za mnogo manje vremena. Oni to spremaju po nekoliko meseci, neki i duže, a mi smo naše nastupe spremali za dva, tri dana", rekla je Ana.

Pobednica je takođe kazala da je najveću podršku tokom svih 12 nedelja dobijala od svoje porodice, i da ju je upravo suprug, vaterpolista Nikola Rađen, nagovorio da učestvuje u spektakularnom šouu. "Nikola je još pre mesec dana rekao da ću da pobedim, ali ja mu nisam verovala. Međutim, obistinilo se", zadovoljna je Kokićeva.

Sada, po završetku šoua, najviše želi da se odmori. Ali, ipak, pre odmora dolazi slavlje. "Pobedu ću proslaviti sa ostalim takmičarima i celom ekipom. Naravno, pridružiće nam se najmiliji kako bismo upotpunili proslavu", zaključila je Ana Kokić, pobednica šou programa "Tvoje lice zvuči poznato".

Autor: T.I.
Izvor/Foto: prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>