Region

Svet

Seka Aleksić digla Tuzlu na noge: Još jednom zabeležena rekordna posećenost! (Foto)

Seka Aleksić sinoć je zabavljala svoje fanove u Tuzli, a s obzirom da je klub u kojem je nastupila bio premali da primi sve one koji su izgarali od želje da vide "kraljicu folka", još jednom je pokazala da njeni nastupi svaki put zabeleže rekordnu posećenost.

Seka Aleksić digla Tuzlu na noge: Još jednom zabeležena rekordna posećenost! (Foto)



Seka Aleksić u osvrtu na odlazeću godinu: 2013. je bila godina obećanja (Foto)
Na izmaku 2013. godine, Seka Aleksić ima sve razloge da bude prezadovoljna. Njen poslednji singl "U mraku" brzinom svetlosti je postao hit, što je potvrđeno i na njenom sinoćnom nastupom u Tuzli, gde je zbog kraljice, kako je oslovljavaju njeni fanovi, vladala opšta euforija.

Seka Aleksić podigla temperaturu u Bihaću: Puna tri sata uzavrele atmosfere! (Foto)
Već u 22 časa, klub je bio apsolutno krcat, a napolju su ostali mnogobrojni fanovi, koji nisu imali tu sreću da sinoć uživaju u pesmi Seke Aleksić. Kao i uvek, raspoložena Seka je bila vidno srećna zbog druženja sa svojim obožavaocima. Odevena u zavodljivu haljinu modnog brenda MG Couture, koja je naglašavala Sekine obline i zategnuto telo, popularna pevačica nastup je započela pesmom "U mraku".



Nizali su se hitovi od početka njene karijere pa do danas, a izvanredni bend "Aspirin" i Seka potrudili su se da publika ne sedi, pa je tako ceo klub tokom cele večeri bio na nogama.

Seka Aleksić spremna za Novu godinu: Ima i svog seksi Deda Mraza koji štipka za guzu! (Foto+Video)
Na kraju, prezadovoljna Seka zahvalila se publici, i obećala da će im ovakav spektakl ponovo prirediti za 4 meseca. Ipak, za nju još uvek nema odmora, te već u ponedeljak putuje za Dizeldorf, gde će Novu godinu dočekati sa svojim fanovima u diskoteci Ambis.

Pogledajte fotografijama zabeležen delić atmosfere sa fenomenalnog nastupa Seke Aleksić u Tuzli.



Autor: T.I.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>