Region

Svet

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Ana Kokić opet u koži Pink - spektakularan nastup i najveći aplauz! (Video)

Ana Kokić u finalu šoua Tvoje lice zvuči poznato po drugi put je stupila na scenu kao svetski popularna pevačica Pink. Spektakularnom koreografijom ponovo je pridobila gledaoce, a i žiri je bio potpuno oduševljen njenom transformacijom!

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Ana Kokić opet u koži Pink - spektakularan nastup i najveći aplauz! (Video)



Tvoje Lice Zvuči Poznato: Ana Kokić - Od mene očekujte spektakl za finale!
Ana je pesmom "Try" dočarala nastup sa najzahtevnijom koreografijom do sada, a o tome svedoči i sam početak kada naglavačke stoji na leđima igrača. Podsetimo da je bivša plavuša, sada brineta, već jednom trijumfovala kao Pink i to u drugoj epizodi takmičenja Tvoje lice zvuči poznato, sa nimalo jednostavnom koreografijom u kojoj se tokom cele pesme provlačila, pela i spuštala po šipkama čeličnog jajeta na visini od nekoliko metara.



Tvoje Lice Zvuči Poznato: Nikola Rađen - Siguran sam da će moja Ana da pobedi
Pre izlaska na binu, podršku je dobila od publike koja ju je dočekala dugim i gromoglasnim aplauzom, a akrobacijama na sceni pokazala je da je sposobna i za izuzetno zahtevne koreografije.Tome svedoče i komentari žirija, koji se jednoglasno složio da je Ana posle večerašnjeg nastupa definitivno zaslužila pobedu! "Ako ima imalo pravde i mozga među ljudima, mislim da je pobeda večeras tvoja", bio je konkretan Ivan Ivanović. Katarina je dodala da je ovo bio najspektakularniji nastup do sada i da je Ana najveće iznenađenje, a Marija Mihajlović joj je poručila da bi mogla da se prijavi u "Cirque du soleil".

Ana Kokić je u ovom serijalu iz emisije u emisiju oduševljavala svojim vokalnim, ali i glumačkim talentom, a već je najavila da će ova tačka biti pravi spektakl te da večerašnjim nastupom stavlja tačku na sve nastupe do sada. Očekivanja publike i žirija je, baš kao i u dosadašnjim epizodama, zaista opravdala! Pogledajte kako je to uradila slavna Pink, a potom i fenomenalna Ana!



Autor: M.P.
Foto: ScreenShot TV Prva

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>