Svet

Region

Bijonse još jednom pokazala veliko srce: Ispunila želju devojčici oboleloj od raka (Video)

Bijonse je još jednom pokazala svoje veliko srce i privrženost fanovima: r'n'b zvezda ostvarila je san teško bolesnoj devojčici, te s njom pevala na svom koncertu pred hiljadama ljudi.

Bijonse još jednom pokazala veliko srce: Ispunila želju devojčici oboleloj od raka (Video)Srceparajući momenti: Bijonse na koncertu pozvala slepu devojčicu da peva sa njom! (Video)
Pevačica Bijonse je već nebrojeno puta pokazala svoju humanost. Ovog puta, njeno srce je dotakla 12-ogodišnja devojčica koja boluje od izuzetno retkog oblika raka kostiju. Pop diva, koja je za malenu Tajlon Dejvis idol, pozvala je devojčicu na svoj koncert, te je izvela na scenu, zagrlila i sa njom otpevala pesmu simboličnog naziva "Survivor".

Tajlon je bila izbezumljena od sreće koja ju je snašla, ali i neverice. "Bila sam u šoku! pitala sam mamu da li je sve to stvarno! Bijonse je pričala sa mnom, zajedno smo pevale i plesale. Drhtala sam, bila sam jako nervozna", ispričala je Tajlon i nije se ni trudila da zadrži suze radosnice.Autor: T.I.
Foto: ScreenShot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>