Region

Svet

Vlada Mandić i Marija Petronijević okončali svoju vezu!

Vlada Mandić i Marija Petronijević, posle silnih razmirica, raskida i mirenja, ipak su rešili da stave tačku na svoju jednoipogodišnju vezu. Navodno, glumica više nije mogla da trpi njegova česta odsustva.

Vlada Mandić i Marija Petronijević okončali svoju vezu!



Marija Petronijević, glumica i učesnica rijalitija Farma 4 i Prvi kuvar Srbije, i bivši rukometaš Vlada Mandić okončali su svoju romansu posle godinu i po dana zabavljanja. Navodno, zbog previše obaveza, par nije mogao da se posveti jedno drugom, te je to eskaliralo u svađe koje su rezultirale raskidom.

Marija Petronijević i Vlada Mandić obnovili vezu na jedinstven način: Šta to radi Marija?! (Foto)
"Okolnosti su takve da Vlada često putuje u Bosnu, gde ima privatni biznis, a posvećen je i radu restorana i poslovnog kompleksa koje ima u Beogradu. Njegova česta odsustva Mariji su smetala jer nije mogao da se posveti njihovim planovima, dok sa druge strane i ona radi, pa ne može uvek da mu bude na raspolaganju kada on nema obaveze", ispričao je izvor za "Alo".

"Zbog čestih svađa odlučili su da stave tačku jer očigledno da u ovom trenutku ne mogu da se posvete jedno drugom. Pokušali su već nekoliko puta da izglade odnose posle prekida, a raskidali su uvek iz istog razloga. Sve to je predstavljalo mučenje za oboje", otkriva izvor blizak ovom paru.

Vlada Mandić nije bio raspoložen da komentariše ovakve navode, ali nije ih ni demantovao. "Zaista ne želim više da pričam o svom privatnom životu. U potpunosti sam se posvetio biznisu", kratko je rekao.

Podsećanja radi, njih dvoje su se smuvali u junu 2012, ali su u početku krili romansu, koju su, naravno, mediji ubrzo razotkrili. Nakon nekoliko meseci usledio je raskid, pa pomirenje, da bi se krajem prošle godine ponovo razišli. Ljubav između bivših partnera planula je neposredno pred Marijin ulazak u rijaliti "Farma".

Autor: T.I.
Izvor/Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus


>