Region

Svet

Region

Nikola Đuričko u američkom filmu sa zvezdom Fon Trirove Nimfomanke

Nikola Đuričko nastavlja uspešno da gazi putem svoje internacionalne karijere, te će sada zaigrati i u filmu "Klovn", rame uz rame sa Stejsi Martin, glavnom zvezdom najkontroverznijeg filma današnjice "Nimfomanka".

Nikola Đuričko u američkom filmu sa zvezdom Fon Trirove Nimfomanke



Nakon uspeha u filmovima Anđeline Žoli i Breda Pita u kojima je imao zapažene uloge, vrata Holivuda su se širom otvorila za glumca Nikolu Đurička. On će tako biti deo ekipe filma "Klovn", koji bi trebalo da počne da se snima naredne godine. Glavnu ulogu igra Stejsi Martin (22), zvezda Fon Trirove "Ninfomanke", koja je već uzburkala javnost golišavim scenama u jednom od najiščekivanijih filmova 2014. godine.

Đuričko će igrati lik "Strongmena" a na pitanje o svom novom angažmanu u Americi kratko je odgovorio: "Zbog ugovora još ništa ne mogu da pričam o tom filmu."

Uprkos tome što on ne želi da priča o tome, informacija o angažmanu našeg glumca već je došla i do holivudskih krugova. Tako je na najpoznatijem internet sajtu o filmu imdb.com objavljeno da će Nikola glumiti u filmu. Ovo je inače logičan nastavak internacionalne karijere srpskog glumca. Posle uspeha u Srbiji, Đuričko je na svetsku filmsku scenu stupio filmom "U zemlji krvi i meda", rediteljskom debiju Anđeline Žoli.

Tada je postao i prijatelj sa zvezdom i njenim partnerom Bredom Pitom. Kasnije je dobio i ulogu u "World War Z", koji je Pit producirao.

Inače, zanimljivo je da je reditelj novog Đuričkovog filma Entoni Lucer prava kultna figura u Americi, zahvaljujući pre svega projektu "Circus Remedy", iz kog je i nastao film "Klovn".

Autor: T.I.
Izvor: Blic
Foto: vijesti.me/Zoran Đurić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>