Region

Svet

Ceca Ražnatović: U novogodišnjoj noći pevaću besplatno za svoj grad! Beograd i Srbija su mi dali sve!

Svetlana Ceca Ražnatović u novogodišnjoj noći pevaće za svoje sugrađane, i to besplatno! Jedna od najvećih domaćih zvezda nastupiće ispred Skupštine Srbije, te svojom pesmom uvesti Beograđane u 2014. godinu.

Ceca Ražnatović: U novogodišnjoj noći pevaću besplatno za svoj grad! Beograd i Srbija su mi dali sve!



Zvanično je potvrđeno: Ceca Ražnatović za doček Nove godine pevaće na platou ispred Narodne skupštine. To će biti njen poklon Beogradu, jer pevačica za ovaj angažman neće uzeti ni dinara.

"Beograd i Srbija su mi dali sve. Moja obaveza je da svojoj zemlji i gradu uvek budem na raspolaganju. Beograd je u teškoj finansijskoj situaciji, postavlja se pitanje da li će biti dočeka, a desetine hiljada ljudi iz čitavog regiona i Evrope dolazi u naš grad da zajedno s nama dočekaju Novu godinu", rekla je Ceca Ražnatović.

"Naši gosti i sugrađani zaslužuju pravi doček. Zato sam odlučila da poklonim Beogradu koncert za Novu godinu i da pevam besplatno za svoj grad, za svoju zemlju, za naše ljude i naše goste. Pozivam sve da budu u novogodišnjoj noći zajedno s nama na trgu ispred Skupštine Srbije, da pesmom dočekamo 2014. godinu i najavimo bolje dane za Beograd i Srbiju", poručila je folk zvezda


Inače, Ceca je ranije govorila da za Novu godinu ne voli da nastupa i da joj najviše prija da praznike provede u krugu porodice. Zbog toga dugo nije nastupala u najluđoj noći. Ovog puta napravila je izuzetak i svima onima koji s njom uđu u 2014. prirediće spektakl za pamćenje.

Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>