Region

Svet

Sara Trajanović: Čula sam se sa Akijem, videćemo se! Volela bih da opet budemo zajedno!

Sara Trajanović svojom ljubavnom vezom sa Andrijom Akijem Markovićem, ali i "drugarstvom" sa Ivanom Marinkovićem, obeležila je ovu sezonu rijalitija Farma.

Sara Trajanović: Čula sam se sa Akijem, videćemo se! Volela bih da opet budemo zajedno!



Andrija Aki Marković: Ne mrzim Saru, možda se i vidimo!
Manekenka Sara Trajanović poslednji je farmer koji je napustio rijaliti Farma, a za "Telegraf" ispričala je o emocijama koje još uvek gaji prema Andriji Akiju Markoviću, ali i o odnosu sa Ivanom Marinkovićem.

"Nije mi žao što sam ispala, jer sam srećna što sam dogurala do samog finala. Niko nije verovao da toliko mogu da ostanem i ja sam svojoj porodici i prijateljima pobednik. Nije me zanimao novac, nisam ni razmišljala o tome. Zadovoljna sam svojim učešćem, jedino što bih promenila je da ne bih situacije manje primala k srcu", rekla je Sara, i dodala da joj je žao što je Ivan Marinković plakao nakon njenog izlaska.

Farma 5: Ivan Marinković ispratio Saru u suzama! Lepi Mića i Suzana se posvađali u studiju - Ona ga iskorišćava!
"Znam da je plakao i mnogo mi je bilo žao. Shvatam da sam možda prenaglila sa druženjem sa Ivanom, ali bila sam zatvorena tamo i nisam mogla normalno da rasuđujem. Ja sam njemu nekoliko puta stavila do znanja da mi je samo drug, ali on je zaljubljen u mene i mnogo me voli. Ipak, ja sam zaljubljena u drugog", rekla je Trajanovićeva.

Aki Marković srećan sa novom devojkom: Bio sam zaljubljen u Saru, a ona to nije umela da ceni!
O odnosu sa mladim pevačem Akijem, Sara kaže da se u njega zaista zaljubila, te da bi volela da se pomire i opet budu zajedno. "Ja sam se zaista zaljubila u Akija. Baš smo se zbližili i kada je ispao, bilo mi je mnogo teško. Ivan je od početka rijalitija bio tu za mene, kao veliki drug i prijatelj. Znam da on mene gleda drugačije, ali ja njega ne. Zaista mi je drug i sve vreme sam se prema njemu tako i ophodila. Čula sam se sa Andrijom sinoć i dogovorili smo se da se vidimo kroz nekoliko dana i o svemu porazgovaramo. Naravno da bih volela da budemo zajedno", priznala je Sara.

Andrija Aki Marković: Nisam pogledao navodni poljubac Sare i Ivana! Imao sam preča posla!
Ona je takođe kazala da je njoj bilo mnogo teže u izolaciji na imanju u Lisoviću, nego Akiju koji je bio napolju. "Njemu je bilo mnogo lakše da iskulira navalentne devojke,  ja sam bila zatvorena i zajedno sam radila sve sa Ivanom. Jeli smo, šetali, išli smo u WC zajedno, mnogo je bilo teško da iskuliram te emocije sa njegove strane", rekla je manekenka.

Nije mogla da se ne dotakne i Jelene Golubović, te je za rediteljku kazala da je najveći folirant na imanju. "Ona ima 30 i nešto godina, a veći je folirant od moje babe. Toliko je pokvarena i zla. Baš sam komentarisala sa Mićom da publika nju drži u rijalitiju samo da bi videla kako ćemo se mi ponašati pored nje. Drugog razloga sigurno nema. Ali mislim da ima ljudi koji prepoznaju njeno licemerstvo", zaključila je Sara Trajanović.

Autor: T.I.
Izvor: Telegraf
Foto: Telegraf/Marko Todorović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>